Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wieczorna psycholka.

Polecane posty

Gość gość

spamowała 0db)ytXD na kowbojkach

Gość gość
Wiem że to jedna z twoich fantazji z moim udziałem ale nic z tego. Przykro mje. Żegnam ozieble

Gość gość
z brzydką, nie atrakcyjną, obrzydliwą odrazą - psycholką która ma orgazm na myśl o kazirodczym obciąganiu pały, wszędzie wstawiającą porównania o fekaliach, pedofilii, seksie (jak teraz) seksie analnym, nie dbającą o higienę, z chorobami psychicznymi, której życie polega na hejtowaniu obcych ludzi z neta, wyśmiewającą chorych na raka nikt nie ma fantazji, sama twoja odpowiedz była obrzydliwa żałosna k****. Jak spamowanie o***t moze byc przygodą erotyczną? jak na pisanie ze taki cudak jak wieczorna spamuje o***t moze byc fantazją seksualną? chyba w chorej głowie tej szmaty p***y :O

Gość gość
20:22 W punkt.

Gość gość
Toszek to o***t

Gość gość
Kto to jest Wieczorna?

Gość gość
Gość 01:29 Sorry, ale już na kilku tematach czytam, że ludzie mają pretensje do jakiejś Wieczornej. Nie siedzę tu lata, tylko około pół roku. Dzięki za link.

Gość gość
ok, faktycznie mnie poniosło, sorry. po prostu już tyle razy o to pytają że czasami to wkurza. ale temat warto przeczytać. jakbys miala jakies pytania kto jest kto to pytaj bo śledzę to od dobrego roku. masz wiele wskazówek co do ciekawych momentów z pwyższego linka tutaj https://f.kafeteria.pl/temat/f1/kto-to-wieczorna-p_7292481

Gość gość
Gość 01:41 Dzięki. Ja trochę siedzialam na tematach o Noxelii i tam gdzieś ktoś coś pisał o Wieczornej i gdzieś jeszcze się natknelam na ten nick. Jak już rok sledzisz te tematy o Wieczornej to już masz jakieś pojęcie, ja dopiero zaczynam o niej czytać.

Gość gość
Najlepiej wpisać w wyszukiwarkę kafeterii wieczorna, ale w sumie te dwa tematy już ci dadzą jakiś punkt widzenia.