Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam depresje powoli

Polecane posty

Gość gość

kiedys dawno temu z rok moze 3 kochałem kobietę bardzo mocno ale jej tego okazać nie umiałem nigdy nie dosżło do kontaktu fizycznego onama innego mnie ma juz dość. za 1 razem zapomniałem oniej przez wakacje ale po zakończeniu studii po ciągnięciu sie tego przez kolejny rok juz nie umie jestem wykończony , nic mi sie nie układa praca na budowie mnie wykańcza powoli chyba depresja znow zaczyna rosnać

Gość gość
chyba zmęczony jestem życiem juz ona ma kase bogata rodzine faceta aja niemam nic tak widocznie musi by\ć

Gość gość
przegrałem swoje życie ma ktos ochote pogadać ?? miałem mażenia ale wszystko leglo w gruzach przestałem ocokolwiek walczyc bot ak niema pieniedzy wieczna bieda wieczna praca za jakie sniby pieniadze ktorych tak nigdy niezarobisz na normalne z\ycie a potem po 30 to juz tak pokobietach

Gość gość
taki ten swiat ze silniejsi wgrywaja niezawsze silniejsi fizycznie :(y

Gość gość
przestałem wierzyć w ludzi ogulnie juz nikomu nie ufam pieprzoni zdrajcy. eh nawet rodzinie nieufam juz powoli czekam aż mnie zdradza mozesz pomagać ale tak pewnie potem cie gdzies bedą mieli ogólnie chyba mnie zniszczyła miłość dlatego mi tak studia nie sżły bo po nich została mi tylko depresja a pieprzoni zdrajcy koledzy tak sie nie odezwa wsumie spoko byłem dziwny to lepiej unikac j****e huje.

Gość gość
pieprzone huje wyśmiewaja inych niszcza inych by mieć lepsza prace i zycie p******ić to wszystko zakłamane fałszywe gnidy niby wszystko ok ale sie s*******n żaden juz nie odezwie ohh najlepszy okres w życiu tak zj****y tacy sa ludzie głupie k***y puszczajace sie i k****ace. oh t pożadni głupie ciuleacy

Gość gość
takie to życie jest jak cie wydymają to wszyscy . zostaniesz bez baby bez roboty bez fałszywych przyjaciół o zgrozo bez żadnych przyjaciół bo jak ma człowiek problem to go tylko można wyśmiać wykorzystać upokorzyć w tym są dobzy ludzi by sie pastwić nad słabszymi nadludzmi z problemami oh pieprzone k***y z patalogi rodzinej zastanawiam sie czy tez byli z patalogi alkocholizmu czy to sa s*******ny z rozpieszczonych rodzinek gdzie im nawszystko kazdy pozwalał a huj z nimi trzeba zyć i pieprzyc huji tak jak oni nas pieprza i traktuja jak nic .

Gość gość
ehh moze zainteresować sie bronia w polsce tak ewnie niemzona zreszta trzeba kupa kasy a z pensji mozna co naajwyzej sobie kupic kulke by strzelic sobie w łep przeklety kraj

Gość gość
wstajesz o 5 wracasz o 18 z bolacymi nogami xd coza załosne takie zycie nic dziwnego ze wszyscy maja dosć powoli takiej roboty bo taka robota huja jest warta gdy ini siedza po8 h w biórze i maja raz tyle samibedziecie z********ac kiedys nawłąśnej budowie sk***ysysny

Gość gość
muzyka to jednak czasem pomaga gdy ludzie cie maja gdzies pewnie wola pisać o ******iu zdradach ehh

Gość gość
Ja jako młody nastolatek kochałem się w dziewczynie o rok starszej. Ale nigdy do niej nie zagadałem. Wzdychałem do niej kilka dobrych lat, podobnie jak Hitler do Stefani w latach młodości. Miałem silny trądzik, kompleksy, które uniemożliwiły mi spotykanie się z dziewczynami w okresie nastoletnim. Dzisiaj mam 27 lat. Jestem prawikiem bez żadnego związku na koncie. Najlepsze lata na to już mi przeminęły.

Gość gość
usun pryszcze czy operacyjnie czy lekarstwo ... skoro cie to dołuje to to usuń troche to pomaga.

Gość gość
Nie mam już trądziku. Już nie szukam nikogo.

Gość gość
ehh cos w z\cyiu trzeba robic puki sie żyje.

Gość gość
trzeba robote zmienic . niechs ami zasuwają za takie pieniądze. z**********y ale poco rezygnować z życia dla ****ych skurywysynów i gwałcicieli niech sie k***y udławia tą swoja zachłąnoscia

Gość gość
i znajde sobie kobiete p*****le to czy teraz czy za kilka lat znajde nie oddam tym j*****m zdrajcom kobiet wezme sobie tez przywłaszcze jak oni kika p******* i beda moje i huj . ale to jak bede juz w desperacji .

Gość gość
dobija ta praca i to ze z rodziny sie zaczeli co poniektórzy stawiac i trzeba pomagać idzie sie zajechać na śmierć wszystko na raz ale trzeba to miec gdzies .