Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Buty koleżanki

Polecane posty

Gość gość

Dziś w szkole siedziałem na krześle na kołku. Na stole przede mną usiadła Julcia. Dziewczyna z ładnymi nogami i stópkami. Powoli zaczęła przysuwać swoją stopę w bucie. Po jakimś czasie jej but opierał się na moim krześle pomiedzy moimi nogami. Czubkiem buta dotykała mojego penisa. Spojrzałem na nią. Seksownie uśmiechnęła się, przegryzła wargę i odcisnęła butem. Bardzo przyjemne uczucie. Po jakimś czasie poszedłem do łazienki. Niespodziewanie ona weszła i zaczęła ręką masować mojego penisa. Powiedziała, żebyśmy poszli do kantorka. Wszedłem. Po kilku minutach weszła ona w samym staniku i majtkach. Zamknęła drzwi na klucz. Kazała mi usiąść na podłodze. Ona usiadła ba krześle. Zaczęła delikatnie robić mi footjoba a butach. A każdą chwilą podeszwy jej butów poruszały się coraz szybciej. Po jakimś czasie miała otworzone usta. Uklęknęła na krześle, zsunęła majtki u kazała mi wejść. Na początku robiłem to wolno. Z każdą chwilą przyśpieszałem, aż zaczęła krzyczeć na całą szkole. Potem kontynuowaliśmy shoejoba. Jej seksowne buty pumy z dużą podeszwą ruszały się szybko. Pod koniec krzyczała a moja sperma obala całe jej buty. Podeszwy i buty były bardzo mokre. Ona oddychała bardzo szybko. Później chwile jeździła mi po twarzy butem. Niestety szybko się skończyło. Czekam na następny raz

Gość gość
Temat zgłoszony gdzie trzeba. Z pozdrowieniami:)