Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks 20latek i mamusie

Polecane posty

Gość gość

Gdy widzę na forum tematy ,,moja 19 letnia córka uprawia seks!!! Jestem w szoku ona jest taka niewinna i młodziutka” to chce mi się śmiać...te matki myślą ze one mają po 10 lat a seks maja zacząć uprawiać w wieku 30 lat czy ilu...a one wszystkie świętoszki. Śmieszne..córka to tez człowiek. Mówię to jako 38 latka z córką która uświadamiam ze jeśli będzie chciała to pójdziemy do ginekologa a nie ze powiem jej ,,Zabraniam Ci uprawiać seksu” Hahaha zabawne...matki sa szalone

Gość gość
Gowno nas obchodzi jak wychowujesz córkę

Gość gość
A myślałem, że jakiś młodzian ma fantazje o MILF :D ... Rodzice zawsze odwlekają ten temat, odwrotnie niż dzieci ;)

Gość gość
Ta wariatka założyła ten temat też na erotycznym.

Gość gość
ja nie mam dzieci, ale w moim wieku moglabym miec 20 latka i tez jestem zdania ze te dzieciaki maja jeszcze czas.zwlaszcza dziewczyne latwo wykorzystac pieknymi slowami o milosci a jak dostanie to co chce, znalezc nastepna glupia.matka jest po to by ostrzegac przed wdepnieciem w goowno ale i powstrzymaniem synka roochacza przed zniszczeniem zycia zapatrzonej w niego dziewczyny.tu nie chodzi tylko o niechciana ciaze (chociaz obecnie juz 17 latki sie staraja i kazda chce bejbika natychmiast) i choroby (tego raczej zadna nie chce) ale i upokorzenie i psychiczne nastepstwa