Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam pytanie o krwawienia podczas i po stosunku

Polecane posty

Gość gość

wiem ze powinnam z tym pytaniem na inny dzial , ale tam jest malo osob , wiec sory dziewczyny :o od kilku lat krwawie podczas seksu , niestety , albo stety w badaniu gin oraz usg wszystko jest w najlepszej normie teraz dostalam taka tabelke od ginia i mam zaznaczacz stosunki i intensywnosc krwawienia i to bedzie obserwacja trzy miesieczna moze ktoras miala taki problem i wie co to za przyczyna , skoro narzady zdrowe , cytologia tez ok , bo gin robi mi juz dla pewnosci

Gość gość
Ja mam tak przy mięśniakach i z partnerem bogato obdarzonym.

Gość gość
Moim zdaniem raczej musi coś być nie tak z narządem rodnym - może jakiś polip, jakiś mięśniak czy coś. Jeśli to wykluczone to postawiłabym na zaburzenia hormonalne - chociaż wtedy krwawienie pojawia się np. w środku cyklu ale nie w związku ze stosunkiem.

Gość gość
USG by nie pokazalo miesniakow?

Gość gość
a robiłaś testy na choroby weneryczne ? ja tak tylko miałam pezy chlamydi :/ i przy spirali

Gość gość
Nie , nie robilam . Mam meza od 14 lat , maz mnie nie zdradza ( wiem ze zaraz to ktos podwazy ) przez pierwsze 8-9 lat malzenstwa wszystko bylo ok , zaczelam sie pozniej . Gdybym nawet miala jak sie choroba to musialoby paskudztwo ukryte minimum 10 lat . Nie kazdy stosunku jest krwawy ale wiekszosc no i fakt najczesciej mam nie samo witamin ochote przy owulacji . Dlatego dostalam ten kalendarzyk i teraz bedziemy kochac sie jak czesto sIE da w roznych fazach cyklu , tylko ze godziny naszej pracy to beda utrudniac . Czesto sie mijamy