Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam go dość!!!

Polecane posty

Gość gość

Nie odpisuje mi, gdy wie, że na niego czekam i mu ugotowałam, bo był zajęty graniem w grę. On gra nałogowo w tą grę, która jest ważniejsza ode mnie. Napisałam mu w złości, że niech ta postać z gierki zrobi mu dobrze, bo na mnie nie ma co liczyć po tym jak olał dla gierki moją kolację, którą specjalnie dla niego przygotowałam i godziny, które spędziłam na czekaniu na wiadomość i czas w którym szykowałam się na spotkanie do którego nie doszło, bo on nie mógł się rozstać z gierką, która jest dla niego ważniejsza. Jestem bardzo zła na niego. On tą wiadomość olał tak jak i tą kolację i mnie. Jutro pewnie przyjedzie licząc na seks, ale powiem mu to samo co napisalam, że niech idzie do tej gierki, którą wybrał zamiast mnie. Jestem mocno na niego zła. Bardzo mnie tym zdenerwował.

Gość gość
Co za d**ek olej go!!!!

Gość gość
Zostaw go to bez sensu.

Gość gość
po co mu jakaś tępa locha, gra ważniejsza, a seks w burdelu na zawołanie, nie potrzebuje on twojej zapyziałej pipy, więc nie używaj jej jak karty przetargowej

Gość gość
co to za gra?

Gość gość
Wow nową część sobie kupił, która weszła niedawno i nałogowo w nią gra, a ja mogłabym nie istnieć wtedy :/

Gość gość
Skąd ja to znam, przez gry zerwałam z chłopakiem(po 3 latach związku), bo znudziło mi się czekanie, aż przyjdzie na mnie kolej :D ale nie rób scen, jak ja się nerwem obniosłam raz, drugi, to później tylko kłamał "dziś nie przyjdę brzuszek mnie boli". Problem w tym, że przyłapałam go wtedy na gorącym uczynku i skończyła się zabawa.