Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

U mnie w szkole w liceum jest pannica ktora ma juz 5letnje dziecko

Polecane posty

Gość gość

Jestem w drugiej liceum ona tez chociaz ma dwa lata wiecej,bo kiblowala no i dowiedzialam sie,ze ma dziecko juz i to 5letnie

Gość gość
I co z tego prostaku czy prostaczko? G****o cie to obchodzi. Pewnie jest szczesliwsza niż ty a za parę lat będzie miała cudowne relacje z dzieckiem a ty stara panno dalej będziesz ujadac i oceniać innych

Gość gość
No cóż. Zdarza się. Niektóre szybko zaczynają te sprawy. Znałem dziewczynę, która zaszła w ciążę w wieku 15 lat, a gdy miała lat 18 miała już dwójkę dzieci. Na urodzinach jej siostry chciałem poprosić ją do tańca. Ona miała wtedy 19 lat. Nie było szans. Zapierała się nogami gdy chwyciłem ją za rękę i chciałem wyciągnąć do tańca. Nie tańczyła z nikim. Nie umiała też z nami rozmawiać. Tragedia. Była piękną dziewczyną, ale co z tego. Wytłumaczenie jest tylko jedno. Ona nie zdążyła zaznać młodości. Po prostu ze świata dzieciństwa od razu przeskoczyła w świat dorosłych. Okres młodzieńczych szaleństw straciła na rzecz macierzyństwa. Nie umiała rozmawiać z rówieśnikami ani się z nimi bawić.

Gość gość
Zauwazyłam wśród swoich znajomych na FB ze im mniej wyksztalcone dziewczyny tym szybciej rodzą dzieci...

Gość gość
Jak jest latawicą i sypiała z kim popadnie to na nieślubne dziecko proste. Nie popełnij tego samego błędu autorko.

Gość gość
gość dziś za to te lepiej wykształcone to egoistki

Gość gość
Egoistki? Bo nie chca usługiwac fagasowi ktorh zrobil dziecko? Bo robią na dwa etaty w domu i pracy? Wole w oczach takiego prawika byc egoistka niz tyrac za dwoje

Gość gość
Ja również to zauważyłam. Kobiety z patologii, nie za bystre itp rodzą już w wieku 16-23 lat