Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci chcą być z kobietami skoro

Polecane posty

Gość gość

Cały czas narzekają na nie i uznają je za podudzi? Ja bym nie chciała być w związku z kimś kogo nie szanuję.

Gość gość
Bo tacy już są bez honoru. Ujadaja ale jak przypili to mają gdzieś własne słowa. No i większość to tchórze.

Gość gość
Też tego nie rozumiem. Gdybym nienawidziła mężczyzn to bym nie była w stanie wiązać się z nimi.

Gość gość
Dokladnie, sa hipokrytami. Przy kolegach obgaduja a tak naprawdę bez mamusi i dziewczyny by nie przeżyli w dzisiejszym świecie. To żałosne podroby facetów.

Gość gość
Nienawidzimy was za to, że musimy się z wami zadawać, być z wami, zamiast tego wolelibyśmy być wolni.

Gość gość
08.48 nic nie musisz, ktoś Cie zmusza? Gnij sobie latami sam a potem płacz na forum z samotności i ze została Ci juz tylko ręka...

Gość gość
Lepiej we dwoje niż samemu.

Gość gość
No właśnie mnie zmusza, nawet sobie nie zdajesz sprawy jak u faceta jest silny popęd seksualny i co facet potrafi znieść aby go zaspokoić, czasem sobie myślę jak życie byłoby spokojne i wygodne gdyby seks nie istniał.

Gość gość
Zwierzęta tak mają.

Gość gość
Ludzie są takimi samymi organizmami co zwierzęta, jedynie potrafimy bardziej korzystać z mózgu niż zwierzęta ale metabolizm, popęd seksualny czy ogólnie czynności fizjologiczne działają tak samo.

Gość gość
Zawsze możesz być z drugim facetem. Zamknij oczy i tyle

Gość gość
Tak se tłumacz.

Gość gość
No na pewno byłoby lepiej z osobą która myśli w taki sam sposób co ja ale mam pecha, jestem heteroseksualny i czuję pociąg seksualny jedynie do samic.

Gość gość
Ale jak nie ma seksu, lub jest go za mało, to nie ma sensu być z taką kobietą. Ewentualnie można poszukać dublerkę i posuwać obie.

Gość gość
No właśnie, często tak jest, że jak nie ma seksu w małżeństwie to cały związek się sypie, znajduje sobie kochankę albo odchodzi do innej całkowicie zostawiając rodzinę, facet potrafi wile poświęcić aby mieć seks, jednak wychodzi na to, że facetowi od kobiety potrzebny jest jedynie seks a rodzina, dzieci to produkty uboczne. Teraz sobie przypomniała, jak moja znajoma opowiadała, że jej facet wyjechał za granicę do pracy do jakieś firmy remontowej. Po kilku miesiącach stwierdził, że tam tak dobrze zarabia, że nie ma sensu wracać do Polski i jej powiedział aby przyjechała do niego z dziećmi albo on odchodzi od niej bo on jest facetem i ma swoje potrzeby. Ona była w takim szoku, że przez kilka tygodnie nie mogła dojść do siebie bo sama się przyznała, że nawet nie pomyślała, że przez to że nie ma seksu u nich to może być jakiś problem.

Gość gość
09 :38 Oczywiście, że facet od kobiety potrzebuje tylko seksu, a reszta to jak trafnie zauważyłeś, tylko produkty uboczne. Dziwne, że wiele kobiet tego nie zauważa i wydaje im się, że faceci potrzebują czegoś więcej. Oczywiście, są maminsynki, których trzeba oprac, nakarmić i posprzątać po niech. Ale to mniejszość, dla większości liczy się tylko seks.

Gość gość
Nie wiem jacy są faceci bo ja i moi znajomi jesteśmy mężczyznami

Gość gość
11:04 Facet to potoczne określenie mężczyzny, czyli oznacza dokładnie to samo. Więc nie bądź taki do przodu, lepiej się doucz polskiego.

Gość gość
"Ona była w takim szoku, że przez kilka tygodnie nie mogła dojść do siebie bo sama się przyznała, że nawet nie pomyślała, że przez to że nie ma seksu u nich to może być jakiś problem." X Czyli kobieta chciała mieć małżeństwo na odległość bez seksu? Osobiście nie chciałabym mieć takiego małżeństwa.

Gość gość
To kobiety są naiwne. Mężczyźni biorą was tylko po to, żeby spuścić z kija.

Gość gość
Nie tylko, a między innymi. Ja też mam męża między innymi po to żeby robił mi dobrze.

Gość gość
Ja kocham moje słoneczko i nie myślę o niej źle. Wręcz przeciwnie jak o boskiej istocie.

Gość gość
Autorko, bo oni zwyczajnie honoru nie mają. Jak człowiek czegoś nie szanuje, to tego nie tknie, bo wtedy zniży się do tego samego poziomu. A oni na dziwke potrafią mówić k*****, nie szanować jej, ale przelecieć i owszem :D czyli oni tak naprawdę, upadają jeszcze niżej. Totalne dno, niby nie szanują kobiet, uważają za coś gorszego, ale równocześnie są od nich uzależnieni seksualnie. Pożądaja ich ciała, potrafią się ponizyc do tego stopnia że nawet za to płacą. Nie mam za grosz szacunku do takich facetów, co myślą tylko ujem.

Gość gość
14:15 Oczywiście nastolatki mają prawo do własnego zdania i do własnych przemyśleń, lepiej jednak jeśli dzieła się nim w gronie rówieśników, a nie włączają się do dyskusji dorosłych.

Gość gość
14.15 dokładnie, to cala hipokryzja facetów.

Gość gość
Będąc nastolatką, wierzyłam jeszcze w to, że faceci zasługują na miłość :) Im dłużej żyję, tym bardziej tracę do nich szacunek. Bo jak mieć szacunek, do tych sliniacych się geb, które za seks zrobią wszystko :O Honorowych mężczyzn, którzy mają jakieś wartości i myślą głową a nie główką jest jak na lekarstwo.

Gość gość
dziś Z jednej strony się zgadzam ale z drugiej jako facet dla którego seks jest sprawą drugoplanową jeśli spotka kilka kobiet które podobnych do cb które zobaczą w nim zwykłego faceta któremu zależy tylko na jednym się załamie i zacznie tak samo traktować kobiety.

Gość gość
14:43 Ci twoi " honorowi faceci" to impotenci, których seks nie interesuje. I nie wiem gdzie spotykasz tyłu facetów że ślinotokiem ;-).

Gość gość
14:47 Jeśli seks jest dla ciebie sprawą drugoplanowa, to może napiszesz co jest od niego ważniejsze?

Gość gość
Ważniejsze od seksu jest mieć z kim porozmawiać, na kim polegać, kogo przytulić , koło kogo zasnąć. Poczucie bycia kochanym jest ważniejsze. / to moje zdanie- kobiety