Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci chcą być z kobietami skoro

Polecane posty

Gość gość
14:58 No cóż, twoja sprawa. Jeśli poczucie bycia kochanym, jest ważniejsze od okazywania tej miłości, jeśli wystarcza ci przytulania i nie chcesz niczego więcej, to już twój wybór. Dla mnie dziwny, ale o gustach się nie dyskutuje.

Gość gość
Według ciebie okazywanie miłości to tylko i wylacznie seks? Zdefiniuj miłość.

Gość gość
15:08 Według mnie miłość, to pragnienie szczęścia i zadowolenia dla osoby kochanej i gotowość do poświęceń w tym celu. Akurat dla mnie jedyne czego potrzebuje od kobiety która mnie kocha jest seks. Nie potrzebuję gotowania, prania moich rzeczy czy sprzątania po mnie. Nie potrzebuję też żadnego wsparcia, to ja jestem oparciem dla niej i dla rodziny. Więc akurat okazywanie miłości będzie polegało na seksie.

Gość gość
dziś Dokładnie o tym samym myślałem. Wole mieć się do kogo codziennie rano i wieczorem przytulić i seks raz na tydzień/dwa tygodniu niż spotkać się codziennie z kobietami w hotelu na seks a tak naprawdę czuć pustkę w sercu.

Gość gość
15:54 A dlaczego nie seks raz na pół roku albo raz na rok? Jeśli ci wystarczy raz, dwa razy w tygodniu, to poza tym możesz się tylko przytulać. Ale swoją potrzebę seksu masz zaspokojona.

Gość gość
zjazd feministek

Gość gość
Zjazd kobiet, które się szanują :) ja wierzę, że są normalni faceci, może nie tutaj, ale istnieją gdzieś

Gość gość
dziś To że większość facetów razem z tobą jest niewyżytych seksualnie to nie znaczy że każdy taki jest. Jak kobieta będzie chciała seks raz w tygodniu to ja się dostosuje bo mi to wystarczy.

Gość gość
a jak będzie chciała raz na pół roku to też się dostosujesz? I czemu do cholery to facet ma się wiecznie do babskich humorów "dostosowywać"?

Gość gość
16.13 dlatego masz prostaczkę pasująca do ciebie.

Gość gość
Jeżeli dla mężczyzny miłość to seks to nie powinien wchodzić w związek.

Gość gość
16:12 Może to nie reszta facetów odbiega od normy, ale właśnie ty, że swoim szczątkowym libido. Oczywiście to nie twoja wina, na poziom libido raczej wpływu nie mamy, ale też nie powód do dumy.

Gość gość
16:16 Nie powinien wchodzic w związek, z kobietą, która ma z tym problem. Jest dość innych, dla których to oczywiste.

Gość gość
Kobiety chcą prawdziwej i szczerej milości, a nie seks układu w związku.

Gość gość
Kobiety powinny wszystkie wejść w związku lesbijskie!!!

Gość gość
Otóż to! A od facetów nie można oczekiwać prawdziwej miłości, bo oni chcą tylko seksu. A seks to tylko dodatek to tej prawdziwej i szczerej miłości.

Gość gość
Przecież miłość bez seksu też może być fajna? Z resztą co ja tam wiem mam 25 lat i jeszcze nigdy nie byłem z kobietą.

Gość gość
Ale uzależniony od seksu utożsamia seks z milością, nim kieruje penis a nie serce i mózg, nie myśli długofalowo ani wieloplaezczyznowo, on chce zaspokoić swoje uzaleznienie podsycane przez chciwą i wyuzdaną babę, która zrobi wszystko, by zatrzymać bogatego i sławnego faceta.

Gość gość
Miłośc bez seksu jest najpiękniejsza taka prawdziwa :)

Gość gość
seks jest fajny, jesli facet sie podoba, czemu babom sie nie chce? bo ogolnie troche malo jest naprawde podniecajacych mezczyzn w Polsce szczerze mowiac.... patrzac na to, jakich facetow maja niektore to im sie nie dziwie, ze sa zimne. Ja jestem wymagajaca, mam atrakcyjnego meza i chce mi czesto!

Gość gość
Ja myslalem ze to kobiety bardziej narzekaja;p A co do podludzi pierwszy raz slysze. Ale to tylko okresla Cie jako kobiete ze spotykasz sie z takimi facetami i tacy Ci imponuja na poczatku a potem placz i zgrzytanie zebow.

Gość gość
Nie wydaje mi się na mieście widzę pełno par a tylko niewielu facetów jest bogatych a sławnych jeszcze mniej

Gość gość
Mi by wystarczyła możliwość przytulenia się do dziewczyny, pocałowania jej i ewentualnie zobaczenia w bieliźnie a seks jak najdzie ją ochota zresztą i tak nie mam orgazmu więc dla mnie seks tak samo jak masturbacja kończy się pozbyciem spermy z jąder. Nie odczuwam wtedy żadnej przyjemności gdyz jak juz wspomniałem nie mam orgazmu.

Gość gość
"Miłośc bez seksu jest najpiękniejsza taka prawdziwa usmiech.gif" X Np rodzica do dziecka.

Gość gość
wiec zostancie lesbjkami albo singielkami. "szanuja" sie kosztem innych - takie baby, ktore wylewaja na innych zlosliwie wiadra pomyj, nie sa w stanie szanowac siebie, skoro innych nie szanuja, ergo: nie sa godne jakiegokolwiek szacunku. ciekawi mnie bardzo co wlasciwie macie do zaoferowania mezczyznie, ktory i sobie upichci strawe, i posprzata po sobie, i sobie upierze. ale cos pozytywnego. stawianie zadan, wymagan i proby podporzadkowania sobie drugiej osoby wlasnym wyobrazeniom i wygodzie sa negatywne, nie pozytywne. czekam na konkretne odpowiedzi. ps wieczne narzekanie, brak szacunku, obrazanie - tez niczym pozytywnym nie sa.

Gość gość
"Dokładnie o tym samym myślałem. Wole mieć się do kogo codziennie rano i wieczorem przytulić i seks raz na tydzień/dwa tygodniu niż spotkać się codziennie z kobietami w hotelu na seks a tak naprawdę czuć pustkę w sercu." X A nie lepiej mieć kogoś, kto lubi tak samo seks? Wtedy mieć jednocześnie kogoś do przytulania i do seksu. Nie wiem dlaczego uważasz, że żeby mieć tak często seks jak się chce to trzeba zaraz po hotelach się umawiać i mieć pustkę w sercu. Ja mam męża i do przytulania i do seksu.

Gość gość
Kobieta to bóstwo a facet dla bóstwa swojej bogini ma robić wszystko a nie jeszcze wymagać

Gość gość
16:25 no wlasnie! Ja jak patrze na pary na miescie to czasem zazdroszcze ze sobie razem ida na kawe ale potem myslle ze wspolczuje tej dziewczynie ze musi uprawiac seks z brzydkim/grudym/zaniedbanym facetem. Ja nie mam zadnego ale wole byc sama niz sie zmuszac i osrabuac panszczyzne z jakims trollem.

Gość gość
16.39 bo może należysz do typu mężczyzn potrzebujących miłości, by przeżyć orgazm? Łomotanie łomotaniem, ale bez uczuc czegoś ci brak?

Gość gość
Po pierwsze, nie istnieje coś takiego, jak ''miłość''. Jest tylko pożądanie, przywiązanie oraz poświęcenie egoistyczne. Wszystko to jest egocentryzmem jednostki, bezinteresowność nie istnieje. Po drugie, facet ukierunkowany jest biologiczne na seks, myśli o nim beznadziejnie często i będzie do niego dążył. Po trzecie, poluzowanie obyczajów i upadek kulturowy odarł płeć męską z kulturowej owijki ''prawdziwego dżentelmena'', który nigdy nie istniał. Był tylko gorset społeczny. Facet kiedyś i dziś dążył i dążyć będzie głównie (a często i wyłącznie) do seksu. Czy się to kobietom podoba, czy nie, taka jest prawda. A kulturowa otoczka, którą wytworzyły społeczności służy jedynie zatuszowaniu w/w brutalnych realiów. Także, kobiety, to tylko Wy potrzebujecie czułości i przytulasków. Facet chce r*chać, chce używać k****a i wkładać go Wam we wszystkie możliwe otwory. Nie projektujcie własnych postaw na mężczyzn. Oni nigdy nie byli tacy, jak się Wam marzy i nie będą. Pozdrwiam.