Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci chcą być z kobietami skoro

Polecane posty

Gość gość
16:39 I gość z takimi poglądami na seks stawia się za wzór dla innych facetów, podobno niewyżytych i uzależnionych.

Gość gość
17:20 Mądre kobiety to wiedzą, niestety tych głupich też nie brakuje, więc trzeba uważać.

Gość gość
17:20 Dlatego niech nie oczekują szacunku. A jak chcą mieć już ten seks, to muszą sobie na niego zasłużyć i się postarać i spełnić wszystkie wymagania :D Chociaż mądrzejsze kobiety, trzymają się z daleka od takich facetów. Po co kobiecie facet, który nie kocha tylko chce używać??? Po co facet który udaje miłość, byle tylko zamoczyc??? Co mi taki facet może zaoferować?? Co może taki facet zaoferować kobiecie, która nie leci na kasę??? Taki facet to jedynie kłopot i dodatkowy obowiązek :D Jedynie facet który potrafi kochać, mógłby zaoferować coś wartościowego, czyli siebie i swoją miłość i to samo dostać w zamian.

Gość gość
gość dziś ''Dlatego niech nie oczekują szacunku.'' x Coś takiego, jak ''szacunek'' nie istnieje obiektywnie. Jest podświadomy respekt, niezależny. Także swoim 'szacunkiem' niczego ie ugrasz, a kulturę osobistą powinnaś zachowywać zawsze i wszędzie, by mieć poważanie innych ;) x ''A jak chcą mieć już ten seks, to muszą sobie na niego zasłużyć i się postarać i spełnić wszystkie wymagania'' x Jeśli kobiety chcą czegokolwiek od faceta, muszą mu dawać seks i być w nim dobre :D w tym względzie to facet dyktuje warunki, nie spełniasz wymogów, nie dostaniesz nic i zostaniesz kopnięta w zad. x ''Chociaż mądrzejsze kobiety, trzymają się z daleka od takich facetów.'' x Czyli jakich? Każdy jest taki sam, tylko jeden lepiej gra i jest bardziej fałszywy od drugiego. Faktów na ich temat i zależności damsko-męskich to nie zmienia w żadnym stopniu. x ''Po co kobiecie facet, który nie kocha tylko chce używać??? '' x Nie potrafisz przeczytać ze zrozumieniem komentarza, do którego się odnosisz? Miłość NIE ISTNIEJE. Ty tak samo 'używasz' faceta, jak on Ciebie. I to się nazywa egoizm biologiczny. Przejrzyj na oczy i zweryfikuj realia, bo wciąż żyjesz w iluzji :) x

Gość gość
Buahahaha "bez mamusi i dziewczyny" jakos zyje sam, dodatkowo za granica i jakos doskonale daje sobie rade sam. Zatkalo? :D z babami to same problemy sa, lepiej byc samemu.

Gość gość
do: "gość dziś " -pierdu pierdu, z taka "filozofia" i umyslowa plycizna cywilizowanemu swiatu grozi wyludnienie - kobiet gora i to Wam samce chole.nie nie pasi

Gość gość
gość dziś Już Ty swojej ''płycizny intelektualnej'' na mnie nie projektuj, amebko

Gość gość
kobiet gora i to Wam samce chole.nie nie pasi x właśnie wręcz przeciwnie, obserwujemy właśnie wasz bolesny upadek, przykre że nie widzicie, zbyt głęboko już tkwicie w tym bagnie, by się uratować

Gość gość
Jestem starszym panem i popieram przedmówczynię. Coraz mniej jest mężczyzn w młodym pokoleniu, coraz więcej facusiów bo nawet nie facetów

Gość gość
18:05 popierasz fałsz kulturowy?

Gość gość
My mezczyzni obudzimy sie kiedys w nowej prawdzie kulturowej jak nie zmienimy swojego stosunku do kobiet, nie bedziemy ich szanowali. Kobieta dzisiejsza jest wyzwolona czy tego chcesz czy nie, ma silniejsza psychike i statystycznie to ona spada na cztery lapy, bo potrafi gory przenosic jak jest do tego zmuszona.

Gość gość
My mezczyzni obudzimy sie kiedys w nowej prawdzie kulturowej jak nie zmienimy swojego stosunku do kobiet, nie bedziemy ich szanowali. x Szacunek nie jest czymś, co sobie możesz przydzielić. Jest niezależny, albo go czujesz, albo nie. I zależy to od postawy drugiej strony. Nie możesz wymagać, kobieto ;) Pozae tym, póki co to płeć żeńska ląduje raczej na feministycznych kalekich plecach, więc... cóż.

Gość gość
Nie jestem kobieta, jestem ojcem dwojga dosroslych dzieci corki i syna, kazde inne i troche wiem o zyciu. Tez przezywalismy z zona male kryzysy, kto ich nie przezyl. Ale na 1-m miejscu byly dzieci i ich dobro sie liczylo. Zona zawsze czula we mnie oparcie. I doceniala to. A jest naprawde silna kobieta.

Gość gość
18:45 Na pierwszym miejscu powinni zawsze stać rodzice i ich dobro powinno się liczyć przede wszystkim. Zadowoleni rodzice, to stabilni rodzice = stabilne psychicznie dzieci. TO jest to, czego one potrzebują najbardziej, obok pożywienia. Często zadowoleni rodzice, to rozwiedzeni rodzice. Pozdrawiam i życzę szerszej perspektywy. Nie twórz zasad na podstawie subiektywnych doświadczeń, bo to oznaka ograniczenia.

Gość gość
"Jeśli kobiety chcą czegokolwiek od faceta, muszą mu dawać seks i być w nim dobre smiech.gif w tym względzie to facet dyktuje warunki, nie spełniasz wymogów, nie dostaniesz nic i zostaniesz kopnięta w zad." x Buahhahhahaa :D To co może dac kobiecie, taki facet??? Kobieta która nie jest d****** jeśli jakiś błazen jej zaoferuje cokolwiek za seks, powie żeby sobie to w d... wsadził i spadał.

Gość gość
19:15 zatem wszystkie jesteście d******* i - co gorsza - nie uświadamiacie sobie tego ;)

Gość gość
To co może dac kobiecie, taki facet??? Kobieta która nie jest d****** jeśli jakiś błazen jej zaoferuje cokolwiek za seks, powie żeby sobie to w d... wsadził i spadał. x Korzyści psychiczne i podbudowana próżność skutkiem posiadania faceta też się liczą, krypto dzi*ko pozbawiona świadomości.

Gość gość
Dla seksu. Gdyby nie pociąg seksualny, faceci nie zadawaliby się z kobietami. Są zbyt męczące.

Gość gość
gość dziś tak jest, gdyby nie te dziurki to faceci by mieli na te psycholki wywalone, bo na ch/uj one

Gość gość
"Nie potrafisz przeczytać ze zrozumieniem komentarza, do którego się odnosisz? Miłość NIE ISTNIEJE. Ty tak samo 'używasz' faceta, jak on Ciebie. I to się nazywa egoizm biologiczny. Przejrzyj na oczy i zweryfikuj realia, bo wciąż żyjesz w iluzji usmiech.gif" x To że ty pewnie należysz do osób niezdolnych do uczuć wyższych, nie oznacza że wszyscy tacy są :) Ważne tylko żeby ci co kochają, nie trafili na pasożytów bez uczuć co potrafią jedynie używać.

Gość gość
"Nie potrafisz przeczytać ze zrozumieniem komentarza, do którego się odnosisz? Miłość NIE ISTNIEJE. Ty tak samo 'używasz' faceta, jak on Ciebie. I to się nazywa egoizm biologiczny. Przejrzyj na oczy i zweryfikuj realia, bo wciąż żyjesz w iluzji usmiech.gif" X Jak długo jesteś w "związku" o którym piszesz?

Gość gość
gość dziś Ah ta naiwność... ;)

Gość gość
gość dziś Jak długo już tkwisz w kulturowym zakłamaniu? :) Jeśli potrzebujesz kolejnego wyjaśnienia - Związek to wzajemne spełnianie własnych potrzeb za pomocą partnera, to de facto używanie go dla własnych interesów. 'Miłości' w tym nie ma, są korzyści i przywiązanie z nich wynikające.

Gość gość
Taki facet co tylko ujem myśli, nie ma kobiecie nic, dosłownie nic do zaoferowania. Wszystko co taki palant, mógłby jej zaoferować, może mieć sama. Taki facet to jedynie balast. A taki facet, jest od kobiety uzależniony, a równocześnie głośno szczeka, no usmiac się można :D Jest zależny od kobiecej d**y. I gdzie tu honor. Jak kootas staje, honor znika :D :D :D

Gość Taka jedna 29
Mnie męska natura, podejście do kobiet od dawien dawna a to przygnębiają a to irytują i może dlatego nigdy nie byłam w związku z żadnym facetem., Jak miałam spore potrzeby seksualne (w każdym razie większe niż teraz) bywałam w układach seksualnych. Teraz mogę sobie tylko pogratulować, że w przeciwieństwie do większości dziewczyn wychowanych na banalnych frazesach, piosenkach o "miłości", komedyjkach romantycznych nie żyłam w ułudzie, obłudzie, nie byłam totalną naiwniarą z klapkami na oczach.

Gość gość
19:38 Zabawne, bo ja widzę, że kobiety potrafiące zaspokoić swoich facetów mają sielankowe, otrzymując w zamian starania i prezenty. Nie rozumiesz prostego mechanizmu w przyrodzie, nie pogrążaj się.

Gość gość
"gość dziś Jak długo już tkwisz w kulturowym zakłamaniu? usmiech.gif Jeśli potrzebujesz kolejnego wyjaśnienia - Związek to wzajemne spełnianie własnych potrzeb za pomocą partnera, to de facto używanie go dla własnych interesów. 'Miłości' w tym nie ma, są korzyści i przywiązanie z nich wynikające." X Powtórzę pytanie: jak długo jesteś w związku, który opisujesz?

Gość Taka jedna 29
gość dziś - o ile wyglądają przy tym jak topowe modelki/aktorki za lat swojej świetności, bo w innym wypadku, to nie mogą liczyć za bardzo na nic, nierzadko nawet na dobry seks. Niestety wiem coś o tym...

Gość gość
gość dziś W tym roku stuknie osiem lat ;) Niemniej, zamiast urządzać sobie wycieczki personalne uchybiające kulturze dyskusji, skup się na temacie rozmowy. Jak przystało na człowieka reprezentującego godny poziom.

Gość gość
Taka jedna 29 dziś baba próchno ( czyli 30-35, zależy ) przecież na nic nie może liczyć i tak ma być, młodsze jeszcze mogą być