Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci chcą być z kobietami skoro

Polecane posty

Gość gość
Taka jedna 29 dziś Uroda, a seksapil to dwie różne kwestie. Powodzenia w życiu.

Gość Taka jedna 29
gość dziś - średnia życia kobiet w Polsce wynosi obecnie prawie 82 lata. Sugerujesz, że jakieś 2/3 życia kobiety, to egzystowanie jako żywy trup?

Gość gość
"19:38 Zabawne, bo ja widzę, że kobiety potrafiące zaspokoić swoich facetów mają sielankowe, otrzymując w zamian starania i prezenty. Nie rozumiesz prostego mechanizmu w przyrodzie, nie pogrążaj się." x Praca k*****, to całkiem ciężka robota. Nie ma im czego zazdrościć. Na prezenty to się dzieci cieszą. Kobieta sama może sobie kupić lepszy prezent i taki jak chce i mieć jeszcze z tego satysfakcję.

Gość gość
19:52 Przesada. Facetów pociągają kobiety trochę młodsze od nich, ale młodsze o góra 10lat. Większa różnica wieku to już inne pokolenie. Ja czułbym się jakbym dmuchał własną córkę :-).

Gość gość
20:10 A po co facetowi kobieta, która dbanie o męża w łóżku uważa za k***wstwo. Możesz podać jakieś powody. W ogóle co możecie dać poza seksem. To pytanie padało już dziesiątki razy, a żadna na nie nie potrafiła odpowiedzieć. Teraz czekam na wyzwiska, bo to typowa reakcja kobiet na to pytanie ;-).

Gość gość
Na prezenty to się dzieci cieszą. x A kobiety są jak dzieci. Większość kobiet nie jest w stanie zapewnić sobie luksusowego życia, ani nawet większości rzeczy, które by chciały, w przeciwieństwie do facetów. Zmotywowany facet, to facet mający szerokie możliwości i perspektywy. Naucz się być kobietą, to zrozumiesz więcej.

Gość Taka jedna 29
gość dziś - mnóstwo facetów zarabia marne grosze. Tu jest Polska. U mnie w pracy większość sparowanych facetów sama przyznaje bez bicia, że ich kobiety zarabiają WIĘCEJ OD NICH.

Gość gość
Taka jedna 29 dziś W takim razie mają kiepskie kobiety, które odebrały im męskość, jak widać. Poza tym, najwyraźniej obracamy się w innych środowiskach i mamy odmienne doświadczenia.

Gość gość
20:26 To tacy faceci są materiałem na męża frajera, według was partnera ;-).

Gość gość
ok, czyli zaczne wymagac i wymagac i oczekiwac i zadac - nigdy nic w zamian nie dajac. zaczne zawsze robic z siebie ofiare a baby wyzywac przy kazdej nadarzajacej sie okazji, zamiast dyskutowac - obrazac, zamiast odpowiadac na pytania - odwracac kota ogonem i stawiac zarzuty, zamiast kierowac sie logika - wpadac w histerie i agresywnie atakowac kazda jednostke, ktora sie napatoczy. i zawsze cala wine za swoje zachowanie bede zrzucal na wszystkie baby. bardzo proste zachowywac sie jak baba. a teraz moze w koncu ktoras odpowie na pytanie: co takiego mozecie zaoferowac mezczyznie ogarniajacemu wlasne zycie? cos pozytywnego, czyli nie wymagania, egoistyczne zadania, fochy i histerie.

Gość Taka jedna 29
gość dziś - nie wiem w jakim środowisku Ty się obracasz, czy to środowisko silnie zmaskulinizowanego zarządu jakiegoś arcypotężnego korpo, gdzie faceci za żony siłą rzeczy wzięli sobie kobiety mniej zarabiające albo nawet bezrobotne - znaczy będące na ich utrzymaniu. Ja wiem, że wcale nie jest niczym nie wiadomo jak wyjątkowym kiedy kobieta zarabia mniej więcej tyle ile facet albo i więcej.

Gość gość
Taka jedna 29 dziś Tak, wiem, że patologia jest powszechna.

Gość gość
20:29 To pytanie, co mogę zaoferować, stawiałem już dziesiątki razy i nigdy nie dostałem konkretnej odpowiedzi. Teraz też się jej raczej nie doczekamy.

Gość gość
gość dziś - nie mnie oceniać czy to patologia, ale po co to sugerowanie, że każda kobita w związku jest utrzymywana przez swojego faceta i dostaje prezenciki w zamian za dobry seks? :o

Gość Taka jedna 29
gość dziś - nie mnie oceniać czy to patologia, ale po co to sugerowanie, że każda kobita w związku jest utrzymywana przez swojego faceta i dostaje prezenciki w zamian za dobry seks? pechowiec.gif

Gość gość
gość dziś Czytaj ze zrozumieniem, to pojmiesz, co ja sugeruję, a czego nie.

Gość Taka jedna 29
gość dziś - i po co ten protekcjonalny bucowaty ton? Nastroszonym samcem alfa, to sobie Pan bądź dla swojej uległej partnerki.

Gość gość
Nie czytałem całości ale w preze tacy chodzi o coś innego niż o to czy możesz sobie sama kupić taki sam. Za dawanie prezentu idzie przesłanie. Przesłanie które mówi że jesteś dla mnie ważna.

Gość gość
Ja tez jestem zdania, ze kobieta facetowi może dać niewiele pozytywnego, albo nic. I wciąż niezmiennie dziwia mnie te stada jeleni uganiających się za kobietami. Gotowych zapraszać na randki, odbierać i odwozić autem, przynoszących kwiaty i prezenty.... Jeśli chodzi im tylko o seks, to nie latwiej, szybciej i taniej zaopatrzyć się w burdelu?

Gość gość
21:10 No, nie porównuj seksu z i chętna kobieta, z tym uprawianym z prostytutka, która robi to "na odwal", nawet jeśli udaje, że jest inaczej. Więc seks jest powodem, dla którego warto zabiegać o kobietę. Ale jedynym powodem, innego nie widzę i nie ma jakoś żadnej mądrej, żeby go podać.

Gość gość
Taka jedna 29 dziś baba ma max, MAX 10-15 lat dobrej urody od 17 do 30-35 ( górna strefa przy dobrych wiatrach), więc jeżeli żyje 82 lata to od 30-82 to próchno, czyli ponad 50 lat!!!!!! Baba jest urodziwa 15 lat a 50 jest próchno, czyli 15/65 to 23% życia ma urode tylko nie więc żywy trup ponad 75% życia, KUMASZ???

Gość Taka jedna 29
gość dziś - tak kumam, dla was kobieta bez ładnej twarzy i zgrabnej figury to gów/no. Nic nowego.

Gość gość
Taka jedna 29 dziś Mniej buty, więcej rozumu.

Gość gość
"a teraz moze w koncu ktoras odpowie na pytanie: co takiego mozecie zaoferowac mezczyznie ogarniajacemu wlasne zycie?" x No tym pytaniem, to już całkiem pogrążasz ród męski :D więc wychodzi na to że kobieta może zaoferować facetowi jedynie seks, bo jest tak prymitywny że inne aspekty nie są mu potrzebne. A taki facet kobiecie nie jest wstanie zaoferować zupełnie nic, zero, null. Bo nie ma nic (za wyjątkiem miłości do której on nie jest zdolny) czego ona nie mogłaby zapewnić sobie sama. Bo łaski i przekupstwa za seks, ona nie potrzebuje. Lepiej niech taki już na d***** chodzi, i tak jest wtedy uzależniony od kobiet, od tych dziwek :D a ona sobie żyje i jest niezależna :)

Gość gość
czyli umiejacy ogarnac siebie oraz wkolo siebie facet jest dla ciebie "prymitywny"? ale z ciebie patologia:D potwierdza to zdanie, ze nic procz seksu TY BYS NIE MIALA DO ZAOFEROWANIA. sama to napisalas, sama tak twierdzisz - jestes zwykla PATOLOGIA, sama sie zaoralas:D a skoro jedynie o seksie potrafisz pomyslec, to jedyna prymitywna jak na razie osoba jestes TYLKO TY. wiec nie oceniaj innych przez pryzmat swojej zalosnej egzystencji. "A taki facet kobiecie nie jest wstanie zaoferować zupełnie nic, zero, null" - udowodnilas chwile wczesniej, babo, ze jestes prymitywna patologia, wiec twoje zdanie nie dosc, ze jest mylne, to jest mniej warte od zeszlorocznej kolacji. i to dla kazdego, nawet nie ogarnietego mezczyzny. nie uzywaj slowa "milosc", babo, skoro, JAK JUZ SAMA STWIERDZILAS - nie masz do zaoferowania nic procz seksu:D i d***** w porownaniu z toba - coz, sa o wiele wiecej warte od ciebie - przynajmniej twardo stapaja po ziemi. naucz sie, tepe babsko, czym jest uzaleznienie. uzaleznienie od baby? buahhahaha, tylko jesli mezczyzna chce miec dziecko jest mniej lub bardziej zalezny od baby i jej spartolonych jak islamcy fanatycy humorkow. a zawsze mozna wynajac surogatke, wiec MASZ O SOBIE O WIELE ZBYT WYSOKIE MNIEMANIE. zreszta nauki medyczne sie rozwijaja, wiec ten stan rzeczy rowniez wiecznie trwal nie bedzie. dopiero wtedy bedzie placz "niezaleznych":D ps no to jedna kretynka wymyslila "sex", jeszcze jakby to jej patologicznie prymitywnym zdaniem bylo cos niespotykanego i mistycznego, ze taka urazona duma i agresja. ktoras jeszcze odpowie na pytanie: - co takiego mozecie zaoferowac mezczyznie ogarniajacemu wlasne zycie?

Gość gość
gość dziś A czego kobiety nie moga dac? Pracuje, zarabiam, mam swoje hobby :) chce partnera a o tego nielatwo. Moge dac wiele, ale oczekuje zaangazowania i wzajemnosci! Moge wiele dac, ale chce tez dostawac i byc szanowana (mam swoje mieszkanie i pasje, ktore kocham)

Gość gość
22:16 Nie, to ty pograzasz się swoją głupotą i niezrozumieniem tematu. Kobieta może oferować jedynie seks nie dlatego, że facet jest prymitywny i niczego innego nie potrzebuje, tylko dlatego, że wszystko inne może mieć BEZ BABY !!! Może mieć hobby, podróże, literaturę, pasjonująca pracę. Baba mu co najwyżej w tym przeszkadza. Jedzenie zamówi na telefon, mieszkanie ogarnie sprzątaczka. Wyjdzie prościej i taniej.

Gość gość
23:29 I której z tych rzeczy ma twoim zdaniem potrzebować facet? Twojego hobby? nie wiem co to jest, ale wątpię, by zainteresowało faceta). Twoich pieniędzy? To chyba nieudacznik, który sam nie potrafi zarobić. A może potrzebuje twojego marudzenia, żeby partnerski posprzątał łazienkę, bo nie masz gdzie stawiać swoich kosmetyków?

Gość gość
gość wczoraj 11:04 Facet to potoczne określenie mężczyzny, czyli oznacza dokładnie to samo. Więc nie bądź taki do przodu, lepiej się doucz polskiego. Z A szmata to votoczna okreslenie kobiety

Gość gość
Kobiety przestaly byc kobietami i to nie tylko w Polsce, unii czy usa. W calej zachodniej kulturze. A mezczyzni szukaja kobiet.