Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci chcą być z kobietami skoro

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Nie da się dyskutować z kimś kto nie posiada elementarnej wiedzy, daj se spokój z kretynką

Gość gość
13:29, 13:30. Bez odbioru. Nie będę dyskutować z kretynem i egoistą, który sam sobie przytakuje.

Gość gość
13:41 Spadaj na drzewko, ignorantko. Do nauki won!

Gość gość
gość dziś Przecież z kimś takim, jak Ty, kto nie posiada wiedzy i świadomości odnośnie najprostszych kwestii, nie ma żadnej dyskusji. Niczego mądrego i na poziomie nie powiedziałaś, więc żadna strata, że sobie idziesz. Mam nadzieję, że się dokształcić. Pozdrawiam.

Gość gość
Znowu ten sfrustrowany małolat.

Gość gość
''Sfrustrowany małolat'' pokazał się całkiem rozsądnie na przeciw idiotek. Ale to fakt, że nawet małolaci są mądrzejsi od kobiet. Kobiety całe życie żyją w iluzji kulturowej i jak się głupie rodzą, tak głupie umierają.

Gość gość
I do tego sam ze sobą pisze.

Gość gość
14:06 Nie projektuj na innych własnych praktyk.

Gość gość
Sfrustrowany małolat wie tyle samo o prawdziwym życiu, związkach o małżeństwie tyle samo co ksiądz.

Gość gość
gość dziś Wyprana manipulacją idiotka znów powtarza przetarte i niezgodne z prawdą slogany. A ja Ci zacytuję coś o wiele bardziej rozsądnego i realnego - ''Po stokroć bardziej cenię wykształconego, obytego, o szerokiej perspektywie teoretyka, niźli doświadczonego cepa tkwiącego po uszy we własnym bagnie, które to bagno w oczach przysłania mu horyzonty.'' PS Naucz się prawidłowo używać języka polskiego, powtórzenia wyrazowe nie są potrzebne (chyba ździebko Cię emocje wzięły, kiedy zdałaś sobie sprawę z własnej głupoty).

Gość gość
14:13 Jak się jednak okazało, więcej wie niż ty i inne debilki z tego wątku

Gość gość
11:44 Większość facetów chciałaby mieć żonę, jak to piszesz "kurę domową", w dodatku taka, za którą oglądają się z podziwem inni faceci. Tylko nie każdego na taką stać. Więc ci których nie stać, muszą brać te " niezależne, ambitne", żeby dokładały się do budżetu domowego. Taki rodzaj alfonsa, wysyłający swoją kobietę do pracy.

Gość gość
Bierzemy kobiety, bo myślimy cos jeść i coś róchac

Gość gość
Taki rodzaj alfonsa, wysyłający swoją kobietę do pracy. x Kto wysłał kobiety do roboty, jak nie feministki? System tylko wykorzystał okazję dla zaprzęgnięcia darmowego materiału ludzkiego będącego w nieużytku, a który to trzeba było ograniczyć i uklepać tak, by poszerzyć patologię w społeczeństwie. W efekcie mamy niezorganizowany motłoch, z którym rząd robi, co mu się podoba i który nie jest w stanie w niczym nikomu zagrozić. Bydło, które wali głową w mur, by elicie sypały się miedziaki do kiesy. A kiedy bydło przeszarżuje, można je posłać na ubój, na front. Proste, jak drut. Otwórz oczy, ''niezależna'' amebo, niezależność nie istnieje, jesteś w jeszcze większym kieracie, niż ''kura domowa'' minionej epoki.

Gość gość
Jesteście po to by ssac nam większość kobiet to prosytutki które lubią być *****ne

Gość gość
14:51 Po co te wyzwiska? Jestem facetem i przyznaję, że w tym co piszesz jest bardzo wiele racji. Ale to temat na zupełnie inną dyskusję.

Gość gość
gość dziś Jeśli jakaś kobieta lubi być j****a, to możesz być pewien, że właśnie wpadasz w sidła. To gra, fałsz, kupczenie d*pą dla własnych korzyści. One robią tak nieświadomie. Grunt, żeby trzymać je w ryzach i pilnować własnych korzyści.

Gość gość
14:54 Widzę w tym komentarzu tylko jeden wyraz, który mógłby być wyzwiskiem, gdyby nie był faktem. Niestety, ludzie są i żyją, niczym ameby. Równie dobrze mogłabym tak powiedzieć o sobie w kontekście zależności systemowych.

Gość gość
14:56 Właśnie o ten wyraz mi chodziło. Nie wiem jak twoje, ale moje życie różni się od życia ameby. Inteligencja również. Natomiast co do "systemu": w starej książce Zbigniewa Nienackiego, jest świetny komentarz do buntu przeciw systemowi. Otóż system pozwala na to, by młodzi protestowali, buntowali się, byli przeciw. Tak jak dzieci kwiaty z lat sześćdziesiątych. Ale prawie o każdego z tych buntowników w pewnym momencie upomni się rodzinna firma, komenda uzupełnień czy obowiązki wobec rodziców. I wtedy grzecznie wkładają garnitury czy mundury i przejmują obowiązki dorosłych. A ci którzy chcą na siłę pozostać dziećmi, kończą w rynsztoku po przedawkowaniu lub w psychiatryku. Ja etap buntu mam od wielu lat za sobą, ty może jeszcze nie.

Gość gość
Boże, jak sobie czytam niektóre wypowiedzi facetów tutaj, to aż śmiać mi się chce, nad głupotą i prymitywnoscia tych chłopów :D Kobiety podają logiczne argumenty, wyrażają swoje zdanie a ci ujadaja, pokazując z każdym kolejnym zdaniem jacy są prymitywni i puści.

Gość gość
15:33 A potrafiła byś wypunktować te logiczne argumenty przytaczane przez kobiety i te głupie odpowiedzi facetów? Tak w celu podsumowania dyskusji. No bo jeśli przesledzilas dyskusję i podumowalas wnioskiem o mądrości kobiet i głupocie facetów, to chyba nie będziesz miała z tym problemów.

Gość gość
A ja mam taka koncepcje teoretyczna: mezczyzna jest potrzebny kobiecie tak jak i kobieta mezczyznie do spelnienia w zyciu. Kazdy chce obcowac z pieknem,a nie ma nic piekniejszego jak relacja miedzy dwojgiem ludzi. Bliska ,pelna zrozumienia wymiana mysli i uczuc. Wy piszecie o seksie i sprzataniu. To tak jakby stwierdzic,ze inne aspekty sa bez znaczenia. Jestescie banda rozzalonych frustratow niedostrzegajacych nic co ludzkie i wyzsze

Gość gość
15:43 A seks jest najpiękniejsza formą relacji między ludźmi, więc o tym piszemy.

Gość gość
Nie wydaje mi sie. Ide sie douczyc :-D seks jest na poziomie instynktu, a piekne jest to co duchowe.

Gość gość
15:51 Ideały piękna według Balzaka: - piękna kobieta w tańcu - konie pełnej krwi na swobodzie - fregata pod żaglami. Która z tych rzeczy jest według ciebie duchowa?

Gość gość
Kazda z tych wynienionych rzeczy moze uniesc duchowo czlowieka, wzbudzic w nim uczucia wyzsze. Dla mnie kojarza sie z wolnoscia,natura,swoboda i czystym pieknem. Jednak to oczy patrzacego decyduja, mozna tez widziec brudna podloge ,na ktorej tanczy kobieta, konia,ktoty jest np.niebezpieczny albo lajbe chwiejaca sie...

Gość gość
Obiady gotować i dupska dawać, baby

Gość gość
gość dziś Seks tez!

Gość gość
gość dziś O, a Ty tak przezyles/as kiedys seks - jako wartosc duchowa ?

Gość gość
16:38 Mogę podać więcej przykładów nastrajania duchownego, wzbudzania uczuć wyższych przez seks, niż przez fregatę pod żaglami.