Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mężczyzna ma infantylne zainteresowania.

Polecane posty

Gość gość
'' Na początku wszystko było w porzadku, ale odkąd mieszkamy razem jest coraz gorzej. Ciągle jeździ na spotkania dla fanów "fantastyki" ( bajek dla dzieci), wydaje nasze wspólne pieniądze na japońskie komiksy i figurki '' j To nie przebieranki, tylko eventy dla fanów anime-mangi :P ty tego nie ogarniesz

Gość gość
Ja bym pogoniła takich rycerzy i lalkarzy. Do roboty by się wzial a nie przekładać pajacyki. Do klubu można pójść ale też nie co weekend, max 1 mc. Wolałabym karka z siłowni , łysego i w dresie. Przynajmniej wieczorem można bezpiecznie wyjść na miasto.

Gość gość
Witam, znam stara kobiete ktora ma 60 lat i kolekcjonuje lalki porcelanowe ;) ma ich ponad 100 sztuk :D a jej maz sie na wszystko zgadza. Osobiscie nie znam ich tak dobrze, ale wiem, ze sa dobrze sytuowani..

Gość gość
Widzę,że w tym temacie w większości wypowiadają się i bronią autorki mentalne gówniary,zbyt tępe by pojąć że dla ludzi inteligentniejszych chodzenie do klubu i chlanie na umór oraz machanie dupą jak upośledzona jest dziecinne.Chłopak autora ma ode mnie plusa za takie rzeczy,przynajmniej nie szlaja się bez celu jak jakiś ograniczony kretyn.Ehhh baby jak zwykle są jebnięte,chcą mieć partnera o ciekawych zainteresowaniach a potem ból dupy bo nie chce stać się taką sama kaleką umysłową z mózgiem przeżartym alkoholem i pedalskim disco polo jak jego jebnięte dziwka.

Gość gość
W temacie wypowiadaly sie glownie osoby ktore uwazaja tak samo jak ty :P Co do takich zachowan, moj maz ma dobre wyksztalcenie, wysokie stanowisko, sporo ciekawych zainteresowan i...oglada anime. Kazdy ma jakies hobby.

Gość gość
Zainteresowania widać ma OK> Skoro wcześniej o tym wiedziałaś, a teraz nagle jest to blee to chłop powinien Cie zostawić i zabrać się za koleżanki, z którymi jest w stanie dzielić pasję.

Gość gość
01:25 chyba pomyliłaś/eś tematy :-D Bo większość broniła autora i jego zainteresowań ;-)

Gość gość
A ja mam 42 i lubie bajki o barbi i placze na filmie "zakochany kundel" gdy wpierniczaja makaron. Wychowalam dwie corki na fajne i uwrazliwione dziewczyny. I co?

Fantastyka to bajki, planszówki to gówniana rozrywka, komiksy to tandeta - współczuję CI dziewczyno, ale nie faceta, ale samej siebie i swojego podejścia do życia. Ktoś Ci wcześniej poradził, żebyś znalazła sobie Sebiksa, będziesz szczęśliwsza i miał rację.

Gość gość
ty żydoski robaku? rozumisz co do ciebie pisze tutaj? czy nie rozumisz?