Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawda jest taka, że dla facetów liczy się tylko sex.

Polecane posty

Gość gość

Zaraz się tu zlecą matki polki, które będą mówić, że nieprawda, że ich misio jest inny. Ale kieruję to do młodych dziewczyn. Wy jeszcze możecie coś z tego mieć. Pamiętajcie, nie są to proste istoty, będą się starać Was oszukać, ale ich głównym motywem jest seks. Pogódźcie się z tym i nauczcie się grać w ich grę, czerpiąc korzyści dla siebie.

Gość gość
-zawsze stawiajcie siebie na pierwszym miejscu, wasze zdrowie, kariera, edukacja- to są wasze priorytety -wzory macierzyńskich cnót czerpcie z zachodu, od francuzek, niemek, nie od wiecznie zaniedbanych matek-polek, które twierdzą, że najważniejsze dzieciaczki<3 i miłość dzieciaczkófff<3 wszystko wynagradza -ogólnie przemyślcie kwestie macierzyństwa, na świecie naprawdę nie trzeba już aż tyle ludzi -dbajcie o siebie dla siebie, utrzymujcie prawidłowe bmi, miejcie dobrze płatną pracę, nie róbcie gigantycznych urlopów macierzyńskich, odkładajcie na swoją emeryturę -facetów nie bójcie się porzucać, na ojców wybierajcie mądrze, minimum pięć lat znajomości zanim pomyślicie o dzieciach

Gość gość
A i tak wiem, że zaraz wyleje się na mnie wiadro hejtu. Mimo, że to wszystko prawda.

Gość gość
Oczywiscie, ze tylko seks. Rodzina itd. to efekt uboczny. Madre kobiety o tym wiedza, a tylko glupim wydaje sie, ze jest inaczej.

Gość gość
No jasne ze tak. Całe lata dzięki temu że był sek rodziny trzymały się w kupie. Bo spójrzmy prawdzie w oczy - po co chłopu baba oprócz seksu?całą resztę sobie ogarnie sam, nie ma tu filozofii. Problem polega na tym że dzisiejsze kobiety są na tyle zblazowane i "wyemancypowane" że nie chce im się już nawet od czasu do czasu poskładać po fujarze żeby utrzymać rodzinę w kupie. Wbito im do główek że to "facet musi a ona co najwyżej może" i później zdziwienie że połowa małżeństw się rozwodzi. Dziekujcie że mieszkacie w miarę katolickim kraju bo stawiam że w takich Niemczech, gdyby tam przeszczepić zachowanie naszych rodzimych księżniczek to to rozwodów było by z 75%

Gość gość
Czytam te Twoje wpisy i żal mi Ciebie. Musi coś być z Tobą nie tak. Po pierwsze to że dla facetów sex jest bardzo ważny to ja wiedziałam w wieku lat 14 a Ty robisz z tego odkrycie tysiąclecia. Tacy są już mężczyźni i tyle. My tez jakieś jesteśmy i po co próbować zawracać kijem Wisłę. Twój drugi post jest raz że nie na temat a dwa że jest po części głupi. :)

Gość gość
Autorko idź w p**du....

Gość gość
Pieprzyłaś się już w wieku 14 lat? No to nie dziwota, że dbanie o własne zdrowie jest dla wg Ciebie głupie

Gość gośćfacet35
To prawda.

Gość gość
Nieważne, chciałabym jeszcze raz umrzeć w jego ramionach:)

Gość gość
12:24 głupie jest to że piszesz tak jakby mężatki o zdrowie nie dbaly.

Gość gość
12:31 Nic o mężatkach nie było napisane. A dla kobiety jej zdrowie powinno być najważniejsze.

Gość gość
Ale z Ty musisz być nieszczęśliwa.

Gość gość
dla mnie sie liczy tylko sex i $ :D

Gość gość
Autorko jak lecisz na roochaczy to im rzeczywiscie zalezy tylko na seksie a moze lepiej byloby zainteresowac sie porzadnymi mezczyznami?

Gość prawi 124
hm.. To zależy z jakimi facetami sie umawiasz.. CZy z Ruchaczem typu Trybson z Warsawshore .. CZy raczej z kimś normalnym .. Prawdą jest ze seks jest ważny , ale nie waginalny tylko oralny .. Z orala nie ma dzieci , a wiec wywołuje mniej stresu u faceta .. Ruchacze za to walą wszystko i wszędzie byle na drzewo by nie uciekało ..

Gość gość
Troll typu cynik.

Gość prawi 124
FAceci którzy dażą do sexu waginalnego mają niski poziom inteligencji ..

Gość gość
to tak samo można powiedzieć: Prawda jest taka, że dla kobiet liczy się tylko kasa x jeszcze nie spotkałem ani jednej żeby na kase nie patrzała

Gość prawi 124
facet któremu wystarczy blowjob ma wyższy poziom inteligencji

Gość prawi 124
Dlatego intelignentna kobieta zawsze wybierze blowjob'era zamiast *****cza

Gość prawi 124
Dlatego intelignentna kobieta zawsze wybierze blowjob'era zamiast r€óuchacza

Gość gość
Jeśli lecicie na roochaczy to myślą tylko o seksie jeśli nie miałyśmy doczynienia z normalnymi facetami to przykre

Gość gość
Alez oczywiscie, ze seks jest dla mezczyzn bardzo wazny, poniewaz maja o wiele mocniejszy tryb seksualny niz kobiety. Tak jest zreszta u wszystkich prymatow i nawet wszystkich ssakow. Kazdy o jako takim poziomie wyksztalcenia czy nawet doswiadczenia zyciowego to wie i kazdy na swoj sposob sie z tym aranzuje. Nic w tym nowego.

Gość gość
To jest odrażające. Zawsze będę sama albo z inną kobietą, bo mężczyźni nie potrafią kochać

Gość gość
A kobiety potrafią kochać tylko swoje dzieci

Gość gość
Autorko, idąc Twoim tokiem myślenia- skoro jestem niezalezna finansowo, ładnie zarabiam, spełniam sie w życiu itd. to po ch/uj mi facet w takim razie? Aby zmuszac sie do seksu na który nie mam ochoty? I nie mieć nic w zamian? (Bo te biedne przynajmniej maja kase za seks z facetem. ) Takiej kobiecie facet potrzeby jest chyba tylko po to, aby być dawca spermy, o ile w ogóle chce mieć dziecko.