Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego raz jest dla mnie miły, a za chwilę sprawia mi przykrości?

Polecane posty

Gość gość

Moja mama (wdowa) związała się z innym wdowcem. Ja byłam już wtedy pełnoletnia i on nie brał udziału w moim wychowaniu. Mimo wszystko kontakt miałam z nim dobry i go lubiłam. Niestety moja mama umarła, a kontakt z nim podupadł. Rozeszliśmy się pokojowo, ale miałam żal do niego, że zostawił mnie wtedy samą z problemami i zmartwieniami. Kontakt ograniczył się do składania sobie życzeń na święta. Jednak jakiś czas temu on skontaktował się ze mną, powiedział mi, że miał wypadek, obecnie korzysta z rehabilitacji. Poprosił mnie o pomoc i spotkanie. Zaskoczyło mnie to, ponieważ on ma swoją rodzinę, więc dlaczego oni się nim nie zajmą? W każdym razie jestem chyba zbyt dobra, zgodziłam się spotkać z nim i mu pomóc. Znów mamy ze sobą kontakt, ale nie mogę zrozumieć jednej rzeczy? Dlaczego raz jest dla mnie bardzo miły i słodki, a innym razem sprawia mi przykrość?

Gość gość
a dlaczego nie?buha haha buhaha buha

Gość gość
Nie uważasz, że coś takiego jest nie w porządku względem osoby, która opiekuje się i pomaga bezinteresownie? :o

Gość gość
Znalazł sobie naiwną frajerkę :D

Gość gość
A moze nie chce ci powiedziec prosto z mostu a ty sie kapujesz, daj mu tej twojej czesci cala co twoja matka mu dawala a potem bedziesz widziala jaka kochana bedziesz

Gość gość
Słucham?! :o Nie będę uprawiała z nim seksu. :o

Gość gość
weź pogoń dziada, żeruje na tobie