Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile kosztuje wasze utrzymanie na miesiąc

Polecane posty

Gość gość

ile na miesiąc wynajęcie i na co ? Moje koszta utrzymania: telefon 50zl , prąd 300zl , podatek za dom 150zl. auto 500zl , jedzenie i ubrania 500zl = 1500zl.na miesiąc , mysle na czym tu zaoszczedzic moze na jedzeniu?

Gość gość
telefon placi mama, mieszkanie i jedzenie tata i czasem mama, a ja rozperdalam 3000 wyplaty na glupoty

Gość gość
super masz ja sama mieszkam i tyle to mam na 2 miesiace

Gość gość
Jedzenie i ubranie 500? Serio? Strasznie małe wydatki, nie ma wody, śmieci, gazu, nie ma leków, chemii, kosmetyków, biletów do miejsc kultury, usług żadnych... Ja mam wydatki na rodzinę, dużo większe.

Gość gość
3000 to malo, dopuki nie rozkminię +1000zl na miesiąc do tego, to się nie wyprowadzam

Gość gość
ubrania to w lumpie kupuje , kosmetyki to max 50zl na miesiąc, tabletki to paracetamol tylko 3szt. jak mam okres . unikam wydatków . chemia to tylko do wc i mleczko i płyn do naczyń raz na 3 miesiące

Gość gość
Ja zarabiam około 3 tys a 2,5 przep*****lam:( Musze zacząć szanować kasę bo skończę jak biedak

Gość gość
650 czynsz mieszkanie wlasnosciowe z zaliczka na wode i ogrzewanie, prad bo ja wiem, ze 30zl, telefon 50, internet 50, sieciowka 50, jedzenie 500, dojazdy 100, rozrywka 200, ubrania i chemia 200

Gość gość
wodę to mam swoje ujęcie . gaz to mam prąd ( pompę ciepla) dla tego za prąd płacę 300zl na miesiąc