Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj narzeczony nie pracuje od 13 lat

Polecane posty

Gość gość

Jestem w zwiazku z prawie czterdziestoletnim facetem od 13 lat. Ja jestem od niego 3 lata mlodsza. Pracuje (czasami na dwa etaty) od 13 lat bez przerwy - wychodze o 8ej rano a wracam o 6ej po poludniu. Potem musze postprzatac, zrobic pranie, zajac sie wszystkimi domowymi sprawami typu koszenie trawy, naprawa boilera, itd. On siedzi w domu zrobi obiad i tyle. Nie mamy dzieci bo on zachowuje sie jak dziecko i mu jest tak dobrze bo ma wszystko zapewnione: dom, rachunki poplacone, jedzenie, ubranie, kieszonkowe na papierosy (wymuszone przez niego,bo zal mi sie robi jak robi z siebie sierote albo my wybiera z portfela). Nie wiem co robic: prosilam, blagalam, plakalam, krzyczalam, probowalam odejsc to mnie szantaowal i nagle stal sie taki opiekunczy,. Wiem ze ma dobre serce i mnie czasami przytuli, ale ja tone z nim. Pracuje ale nic z tego nie wynika. Nie mam oszczednosci a on ma w nosie wszystko. Jak mu przypominam o rachunkach albo zostawiam na wierzchu, to on robi klotnie, wychodzi z domu, nie odbiera telefonow i mi rzuca nimi w twarz. To jakas patologia. Ale potem mi znow obiecuje, przeprasza, mowi ze mam racje, ALE NIC NIE ROBI ZEBY COS ZMIENIC. Jestem w kolku zamknietym, a chce mnie dzieci i normalna rodzine. Zapomnialam dodac ze pali marihuane, ale on twierdzi ze jego skoki nastrojow nic nie maja z nia wspolnego. Co o tym myslicie? Jak go zmobilizowac? jak mu pomoc? |Jak go zmotywowoac? Dziekuje

Gość gość
Omg wez go kopnij w d**e...naprawde jestem szoku jak.mozesz byc z takim leniem, ktory cie wykorzystuje, brak slow....masz racje , to patologia.

Gość gość
no to gratuluje wyboru jest na twoim utrzymaniu ja bym go wywalil na twoim miejscu

Gość gość
koleś robi ci obiad? na jego miejscu ja bym ci kopa zasadził

Gość gość
a utrzymanie jednej osoby sporo kosztuje

Gość gość
to nieudacznik życiowy