Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

twoje uda w ciemnych dżinsach

Polecane posty

Gość gość
Na pewno ciut szersze uda ale.z ksztaltu cos na podobe

Gość gość
nje widac

Gość gość
Link nie działa

Gość gość
Za wielkie.

Gość gość
właśnie super

Gość gość
ta te są szczupłe :D chyba dużych nie widzieliście :D

Gość gość
obiektywnie to uest szczupła ale to są takie smaczki dodajace kobiecości

Gość gość
Duże uda i szczuple łydki wyglądają pokracznie. Taka kobieta okropnie wygląda w krótkich spodenkach i spódniczce, bo wtedy dupsko wygląda na jeszcze większe. Wszystko powinno być proporcjonalne, uda tylko nieco szersze od łydek, pupa też nie jak lokomotywa. I nie mówię tu że ma być kosciotrupem z patykami, tylko szczupła smukła sylwetka. Ale i tak od wyglądu ważniejszy jest charakter :)

Gość gość
"I nie mówię tu że ma być kosciotrupem z patykami, tylko szczupła smukła sylwetka". Ahaaa, ma być taka, bo Ty tak twierdzisz? :D

Gość gość
Liczą się proporcje. Szeroki dół jest okropny. Kiedyś znałam taka która ogólnie była dość szczupła ale biodra miała jak monstrum fu. Napisz to jej. Co ma na celu taki temat?

Gość gość
Sporo sylwetek ma genetyczne predyspozycje do odkładania tłuszczyku w wybranych miejscach, czyli dziewczyna z wiekszym dolem ma zamknac sie w domu i najlepiej chodzic w worku bo Tobie sie to nie podoba? Przez takie wlasnie opinie ludzie maja problem z samoocena, bo wygladaja inaczej niz im inni wmawiaja ze maja wygladac. Mnie osobiscie bardzo podobaja się wieksze uda i pupy. Mam wrazenie ze niektore kobiety bardzo przezywaja ze ich figury sa mniej kobiece niz obecnie w trendach i to one psioczą najwiecej. Ciesz sie tym co masz, akceptuj siebie ale nie mow innym jak maja wygladac.

Gość gość
Mam to w d***e. Jest temat to i opinia zgodna z czyimś gustem. Nie chcesz znać cudzego zdania? To nie zakładaj głupich tematów. Albo w ogóle żadnych.

Gość gość
Ktoś strasznie się przejął udami.. chyba jakiś kompleks. P.s. To nie mój temat :D

Gość gość
Autorze podaj literkę Twojej ukochanej w ciemnych dżinsach Ja ostatnio mialam takie...

Gość gość
No tak. Typowe banaly które brzmią jeśli coś krytykujesz to na pewno sam masz z tym problem bądź kompleks. Bla bla bla.

Gość gość
Ciemny kolor wyszczupla :D

Gość gość
W pewnym momencie nawet już czarny nie pomaga :D

Gość gość
13.48 Zazwyczaj to co krytykujesz ukazuje nierozwiązane Twe problemy własne, to akurat prawda :) Przemyśl sobie prawdziwe powody Twej krytyki innych ludzi, możesz się zdziwić skąd Ci się to wzięło i co się pod tym kryje ;)

Gość gość
10.44 k9biety uwielbiają umiesnionych mężczyzn a nie pajeczonogich chudxiwlcow z implantami mięśni ramion.

Gość gość
P.s coś raczej poważniejszego niż wygląd ud..

Gość gość
odjebcie się od mojego kochania ;)

Gość gość
Właśnie odpisałeś/as banaly o których pisałam wcześniej. PS. Jeszcze zabrakło zazdrości. W ten sposób sobie świat tłumacza ludzie prości. Czy to że gustujesz przypuśćmy w blondynkach a brunetki nie podabaja ci się w ogóle lub cokolwiek co posiada kobieta uważasz za brzydkie jest powodem że sam masz z daną rzeczą problem? Masakra.

Gość gość
13:55 To nie to samo mówić "wolę blondynki od brunetek", a "tylko blondynki są ładne a brunetki są wstrętne", jesli nie czujesz tej różnicy to się nie dziwię, że nie rozumiesz "banałów". Gust to nie pozwolenie na poniżanie.

Gość gość
Tu dwie osoby pisały na ten temat. Napisałam że wygląda to okropnie bo mi się nie podoba i tyle w temacie. Nie będziesz mnie umoralnial u udawał dobrego wujka który sam niczego nie krytykuje.

Gość gość
14:01 Masz prawo do opinii ale nie masz prawa do obrażania a już z pewnością nie do wprowadzania przykrych uogólnień. Krytykowanie jest najczęściej własną strategią ochronną przed czyjąś oceną. Dialog jak dla mnie zakończony, po prostu Twoja reakcja na dany temat była mocno przesadzona co zwróciło uwagę.

Gość gość
Zatem żegnam.

Gość gość
Wciąż się uczę nie oceniać, to trudne zadanie ;)

Gość gość
Czekaj, nie zegnaj, naprawdę E.? Ja mam na imię E. I wczoraj miałam ciemne dzinsy (ale nie czarne)