Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zadanie domowe j polskim o JP2

Polecane posty

Gość gość

No szczeka mi opadla. Dziisaj przegladajac co moja ma zadane na pon zobaczylam zadanie do napisania DLACZEGO JAN PAWEL 2 JEST TWOIM AUTORYTETEM......."" Jestem w szoku poniewz po pierwsze to jest j. polski a po drugie nasza nawet w przedszkolu nigdy nie braa udzialu w religii i J.P 2 nigdy nie byl w naszej rodzinie zadnym autorytetem. Ot glowa KK tyle Od siebie dodam ,ze ja osoiscie mam duzo negatywne nastawienie do jego przeroznych szkodliwych wypowiedzi czy czynow, ale nie chce o tym wogle pisac, mowic i dziecko tym bardziej moich mysli nie zna i chyba nie pozna. Jak mozna po pierwsze na j. polskim dac zadanie domowe w tresci ktorej zgory narzuca ci twoj ubostwoajacyc stosunek do papieza jakiegokolwiek ,nie chodzi mi tylko o naszego. Moja powiedziala ,ze napisze tylko jedno zdanie. Ze JP 2 nigdy nie byl i nie jest jej autprytetem tak wiec na tym pole manerwu jej sie konczy. Czy to nie przesada ay takie zadania domowe zadawac patrzac na przekaz ? I tak.... polonistak to byla katechetka, wiec suma sumarum sama mysl sie nasuwa o wyimaginowanej bezstronniczosci

Gość gość
Niech napisze ze jej autorytet to Ojciec Rydzyk tak ma zapewnaina 5 na pierwszt semestr. Wyprane mozgiem katechetki latwa brac na taka manipulacje, wystarczy pisac i mowic co chca uslyszec a to nie takie trudne , bo sa przewidywalne w sumie

nigdy nie byl w naszej rodzinie zadnym autorytetem. Ot glowa KK tyle x no i dobrze:O przepiszcie go na wychowanie do życia w rodzinach homoseksualnych, po co mu te smęty. :O

Gość gość
a po co mu jakies zajecia do wychowania zycia w rodzinie jakichkowleik osob bez wzgledu na orientacje? szzkoda czasu cennego dzieciaka. W tym czasie inne ozyteczniejsz erzeczy moze zrobic

a po co mu jakies zajecia do wychowania zycia w rodzinie jakichkowleik osob bez wzgledu na orientacje? szzkoda czasu cennego dzieciaka. W tym czasie inne ozyteczniejsz erzeczy moze zrobic x jesteś gorszym zaściankiem niż ci katole:O zgłaszam Cię do OMZRIK:O

Gość gość
:D :D brookeeen najlepsze lata swojego zycia tracic na kafetreie robiac z siebie zaburzensca , albo nim jestes Marnujesz swoje zycie . Jestes jak roslina. dostajesz rente ? na utrzymaniu matuli siedziesz? Masz kolo 3 dych ,a jakbys byla sparalizowana, takie zycie twoje

Gość gość
Przecież może wyprodukować tekst polemiczny, już negujący sugestywną wymowę tytułu zadania. Teraz szkoła nagradza kreatywność.

Gość gość
Jedno zdanie to za malo na wypracowanie. Niech uzasadni, dlaczego nie jest. O ukrywaniu pedofilii w KK za czasow jego pontyfikatu juz wiedza wszyscy.

Gość gość
O kurczę, ja bym poszła do szkoły się kłócić. Naprawdę. to polski, nie religia. Moje dziecko na religię nie chodzi, nie jest ochrzczone nie ma komunii, my mamy ślub cywilny.

Gość gość
Autorko, niestety jak córka tak napisze to będzie to brak pracy domowej, dostanie 1 i będzie chodzenie do szkoły i rozmowy, jak masz czas na to to ok, a jak nie to zróbcie inaczej. JP2 też nie jest dla mnie autorytetem, szczególnie za ukrywanie pedofilii go potępiam, ale przecież córka nie będzie pisała o pedofilii :/ może napiszcie tak jak córka mówi. JP2 nie jest dla mnie autorytetem, ale ..... jest, ponieważ bla bla bla. Niech opisze jakiś swój autorytet, jakąś podróżniczkę czy naukowca. Będzie praca domowa odrobiona i nie dostanie 1.

Gość gość
Moze napisać ze z tego co widzi to dla innych jest i prawdopodobnie za ... moze tez napisać, ze docenia go jako człowieka poetę, sportowca i patriotę a potem podać nazwisko swojego „idola”i o nim napisać wypracowacnie. Piątym ja bym poszła do szkoły na skargę, bo tak zrobiłam wiele lat temu kiedy wciskali mojemu synowi brednie. Nie spotkałam sie ze zrozumieniem -:) ale nikt nie fikał bo jestem asertywna. Jak od początku rodzice bedą przymykać oczy to za chwile bedą uczyć sie jedynie żywoty świętych .

Gość gość
Niech napisze ze dla niej nie jest autorytetem. Najwyzej dostanie palę i co z tego? Po co prac mózg i narzucać brednie od małego?

Gość gość
Ściągnij coś z internetu, na pewno dużo jest w necie na ten temat.

Gość gość
12:12 Ty naprawdę lecz się zj****a istota. Pytanie zadałas co prawda do swojej schizofrenii bo mnie w tym temacie dotychasz nie było ale ci odpowiem. Tak gardze zasciankiem i głupota której jesteś niewątpliwym przejawem. Zasciankiem także musisz być bo nie rozumie twój zakuty łeb że nie tylko ja cię krytykuje i uważam za j******a. Coś jeszcze?

Gość gość
no autorko popracuj nad tym Polskim ! To może dzieciak, nie będzie robił takich byków jak ty :-o

Gość gość
Od siebie dodam ,ze ja osoiscie mam duzo negatywne nastawienie do jego przeroznych szkodliwych wypowiedzi czy czynow, ale nie chce o tym wogle pisac, mowic i dziecko tym bardziej moich mysli nie zna i chyba nie pozna. :-o no masakra czy naprawdę tak ciężko napisać OSOBIŚCIE czy użyć "ż" "ź" no teraz mi napisze, ze ma angielskom klawiaturę Analfabetyzm :-o