Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Ranking suplementów wspomagających odchudzanie

Polecane posty

Gość gość

Piszcie jakie suplementy stosowaliście,które wam naprawdę pomogły,jak długo braliście i jaka dieta do tego i ćwiczenia,jakie efekty.Myślę,że to wielu osobom podpowie szukającym dla siebie właściwego rozwiązania. Ja brałam ten produkt http://nplink.net/LF5kCblB Stosowałam 1 miesiąc. Spirulina to najzdrowsza alga ma więcej białka niż mięso. Na początku odtrułam swój organizm z toksyn,odkwasiłam,uregulowałam trawienie.Spirulina działa oczyszczająco,to najlepszy detoks dla organizmu i start w odchudzaniu.Jak już odtrułam swój organizm i oczyściłam ze złogów zalegających w jelitach kilogramy same zaczęły spadać.Bo jeśli zaczniemy odchudzanie bez oczyszczenia za jakiś czas dopadnie nas efekt jo-jo i kilogramy wrócą.A to działa tak oczyszczony organizm łatwiej spala tłuszcz,już w czasie detoksu gubimy kilogramy bo wydalamy toksyny i złogi tłuszczu.Ja nie stosowałam żadnej specjalnej diety jak po prostu dużo warzyw,nie jadłam tłusto,nie jadłam ziemniaków,więcej ryżu i kaszy,kurczaka,ryby.I naprawdę nie katowałam się żadną dietą ani ćwiczeniami,tylko czasem rower i spacer.Dzięki tej metodzie schudłam 10 kg w ciągu 2 miesięcy.Suplement na oczyszczenie+dużo wody w czasie detoksu+zielona herbata(może być też mięta)Po detoksie jecie normalnie nie katujecie się wymyślonymi dietami,wystarczy trochę pozmieniać produkty.Jasne pieczywo na ciemne razowe,jakieś musli na śniadanie czy owsianka,dużo warzyw,sałatek,kurczak itp. Głodówka to nie jest dobra metoda.Nie zapominajcie o piciu wody.I odniesiecie sukces.Pamiętajcie o oczyszczeniu organizmu bez tego nie ruszycie a kilogramy będą powracać.Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować