Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem co mam robic chlopak mnie zdradzil

Polecane posty

Gość gość

Tak jak w temacie i to z moja kolezanka,ja go nie zlapalam tylko kolezanka sie chwalila ze walila sie z moim chlopakiem i zazdrosci mi ze takiego wspanialego jeszcze w lozku nie miala, tak mnie nerwy chwycily ze nie pamietam co jeszcze mowila. Chlopak do niczego sie nie przyznaje, teraz nie wiem komu wierzyc .

Gość gość
Uwierz chłopakowi. Założę się, że koleżanka specjalnie Ci tak mówi, żeby Was poróżnić. Ufać trtzeba partnerom, nie koleżankom. Co innego gdybyś miała jakieś twarde dowody, zeznania postronhych osób. A tak? Jej słowami to ty sobie buty możesz wytrzeć, wsyzstko można powiedzieć.

Gość gość
Nie facetowi, który zdradza, nie bądź zastępować, wsxystko wmówić ci, żeby pociuchach, ZDRADZA CIĘ a raczej robi co chce, bo nie jesteście w związku, gdyby uważał to za wiązek nie jeździłby za innymi

Gość gość
Co masz robić ? Odejść od kogoś kto ma cię za koło zapasowe

Gość gość
Cos w tym bylo moze kolezanka lepiej sie mu podsunela i czyms innym go przyciagla trudno wyczuc, a moze to wszystko to sa bajeczki,

Gość gość
a może on jej po prostu nie chciał i ona się po prostu mści? Nie pomyślałaś, że kobieta potrafi być wredna, szczególnie jak się ją upokorzy?

Gość gość
A może po prostu on za nią lata a ona go nie chce i mówi tobie, że jest nic nie wartym knurem, nie przyszło jej do głowy, że tobie to imponuje i odpowiada, bo jestes lochą a on będzie zapierał się, że to kłamstwa, bo nie ma godności, by przyznać się do swego szmatławego życia.

Gość gość
Szkoda mi odejsc od niego bo dla mnie jest idealny pod kazdym wzgledem, a w lozku wrecz wspanialy, bylam juz z innymi tez w lozku ale to byl niewypal, z nim to szaleje musze to naspokojnie przemyslec, bo jeszcze nie jest moim mezem, to jest teoretycznie wolnym, moze kazda posuwac ktora mu nogi rozwali