Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość w kropce

Do wypłaty zostało mi 100zl

Polecane posty

Gość gość
Do wypłaty tydzień czasu a ty masz mnóstwo żarcia w lodowce i po szafkach nie panikuj, będzie dobrze. Do kanapek zrób hummus z cieciorki i papryki. Z mięsa warzyw jakieś gulasze czy sosy do ziemniaków, makaronów. Jakie to mięso? Da się zrobić sos boloński czy gulasz? Autorko inni mają stówkę i pustą lodówkę.

Gość gosć w kropce
Podajcie jakieś sprawdzone przepisy na te pasty. Co do obiadów to się nie martwię bo sądzę że spokojnie wystarczy a nawet zostanie (zamrażarka 310l w 2/3 zapelniona) Kiedyś próbowałam piec lub gotować mięso na kanapki ale jakoś nie podchodzilo domownikom.

Gość gość w kropce
żreć mi się chce

Gość gość
21:20 no co Ty nie powiesz. Tak się składa, że ja i mój mąż też pracujemy i podatki odprowadzamy. Kompleksy? Niepowodzenia życiowe? Co sprawia, że jesteś taką zawistną żmiją? Autorko poszukaj w internecie przepisów. Jest ich mnóstwo.

Gość gość
Ja w tym miesiacu wydałam ponad 2 tyś na dzieci już, same podręczniki do liceum 900zł, opłaty w szkole u starszej 220, u młodszej 170, do tego musiałam kupić plecak, przybory, trampki, strój na gimnastykę. Butów i ciuchów do szkoły nawet nie liczę. Fajnie dostać nawet 300 zl, ale jednak to za mało patrząc na ceny wyprawek i książek. Dlatego rozumiem autorkę. Ja chyba wzielabym kilka stowek z tych oszczędności, sama tak zrobilam.

Gość gość w kropce
Zdycham z głodu, pomóżcie

Gość gość
Jak jest stały dochód to można bez problemu wziąć jakąś pożyczke do końca miesiąca. Ja czasami jak mam takie puchy na koncie to pożyczam z Aasa, mają tanie pożyczki.

Gość gość
te tenisowki w regularnej cenie kosztowaly 49,99zl. To byla koncowka serii, pp szkole nie trzeba butow za 200 zl, jak i tak za pol roku beda male! Tu chodzi raczej o racjonalne gospodarowanie kasa, tak by potem nie musiec jesc " upieczonej szynki za 9 zl z chlebem" poklocilabym sie co jest wydajniejsze, kupic wedlune za 30 zl kg , czy upiec samemu..

Gość gość
znowu ta głupia pipa od 500 +