Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pieknal, sympatyczna i wolna ale dleczego?

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich a zwłaszcza wytrwałe Panie które wyraża swoją opinię i mądrze doradzą. Miesiąc temu koleżanka odmówiła mi towarzyszenia na weselu więc zacząłem poszukiwania nowej partnerki w Internecie ( dokładnie fb spotted) pod jednym postem sprzed kilku miesiącu było kilka laików w tym jednej dziewczyny której profilowe od razu zrobiło na mnie wrażenie ( normalne zdjęcie twarzy by nie było zaraz głupich skojarzeń ). Naspisalem, zaprosiłem po 2 dłuższych rozmowach telefonicznych była zainteresowana nawet prawie zdecydowana, dostała kilka dni na zastanowienie po których podczas rozmowy powiedziała że koleżanka jej to rozradzila ponieważ miała by mnie poznać dopiero na 2 tygodnie przed weselem. Nasza "znajomosc" jednak trwa od czasu do czasu piszemy ze sobą na tyle ile wolny czas pozwala. Oboje mamy po 23 lata i moje pytanie brzmi jak to możliwe że tak piękna i naprawdę mądra taka ludzka dziewczyna jest sama ? Dziś zapytałem czy była by chętna umówić się na kawę/drinka i naprawdę długo była cisza więc mi oczywiście nie dało i napisałem "czyżbym Cię zaskoczył" i emotki po upływie czasu "bardziej nie miałam czasu by odpisać ale odpisze jutro" i emotki. Zależy mi by się spotkać i dobrze wypaść coś poradzicie bo mnie pewnie znowu nerwy zjedzą... Dodam że nigdy nie mailem poważnego związku.

Gość gość
Uważaj, bo widać, że to może być jakaś kolejna polska królewna z drewna.

Gość Anna03
Widocznie może ma zbyt duże wymagania skoro taka piękna a sama to coś musi być nie tak.