Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet z którym się spotykam kazał mi schudnąć A sam jest gruby...

Polecane posty

Gość gość

Waze 79 kg przy 172 On waży 110 przy 180 Nie mógł mnie unieść ale to chyba nie powód żeby powiedzieć "musisz schudnąć" Nie mówił tego w zartach tylko poważnie I dobitnie Co sądzicie?

Gość gość
musisz wyyebac go przez okno

Gość gość
Jeśli sama czujesz się dobrze ze sobą a nadwagę masz niewielką (zreszta u kazdego to inaczej wygląda, moze nawet jej u Ciebie nie widac) to zapytaj faceta dlaczego Cię rani i o co mu chodzi.

Gość gość
Powiedz mu " a swój beben knurze opasly widzisz " ?

Gość gość
Przez wiele lat zmagałem się z kompleksem rozmiaru penisa przez co moje życie seksualne praktycznie nie istniało. Byłem już bliski poddania się kosztownej i nie do końca bezpiecznej operacji. Na szczęscie w odpowiednim momencie trafiłem na Member XXL produkt naprawdę działa! Stosuję go dopiero przez 2 miesiące a mój penis jest już większy o 3cm http://nplink.net/kV3xzEzE

Gość gość
Facet zwyczajnie projektuje na Ciebie własne kompleksy. Zamiast się pluć, pomóż mu. Zaproponuj wspólne ćwiczenia DLA ZDROWIA. I tyle.

Gość gość
Ja waze 67 kg 175 cm i gruba nie jestem a szczupła. Wiec Ty 5 kg więcej na pewno gruba nie jesteś

Gość gość
Gość 18:18 Dobre. Zastosuj koniecznie. I napisz tu jak gruby królewicz zareagował. Jego mina pewnie będzie bezcenna .

Gość gość
Miało być 12 kg

Gość gość
Ten twój facet to slabeusz skoro cię nie udźwignie. Co z niego za chłop. Pogoń kanapowca na siłownię.

Gość gość
Tłusta locha się pluje, że jej facet wytknął otyłość :D

Gość gość
Facet ? Chyba knur jak ma ponad 110 kilo

Gość gość
Dokladnie, sam gruby a Tobie przygaduje hipokryta! Miej honor i olej go!

Gość gość
gość dziś Kobieta jak ma wysoką wagę, to jest to zazwyczaj sadło. Facetowi się to inaczej rozkłada, plus więcej idzie w mięśnie. Dlatego nadwaga u faceta wygląda lepiej, niż u kobiety. Autorka to tłusta maciora.

Gość gość
Do otyłości to jej daleko, nawet biorac pod uwage tak prymitywny wskaznik jak bmi to ma lekką nadwagę więc douczcie się dzieci (od wyzwisk) zaś facet ma już otyłość

Gość gość
gość dziś - :D logika Kalego - polskiego roszczeniowego cebulaczka w pełnej krasie.

Gość gość
79 kilo to moja upragnioną waga. Dziś zobaczyłam 100.1 mam tyle wzrostu co Ty Autorko. Trzymajcie za mnie kciuki.

Gość gość
18:30 i 18:35 Ten facet może być umięśniony i wtedy fajnie, ale może też mieć kiepskie mięśnie, za to tonę tłuszczu. I chyba faktycznie ta waga to tłuszcz, skoro taki słaby, że nie może unieść autorki.

Gość gość
Gość 18:40 Trzymam kciuki, dasz radę. Tylko chudnij powoli, żeby nie mieć obwislej skóry.

Gość gość
Coś w tym jest,że leczy swoje kompleksy...pamiętam czasy liceum, miałam w klasie takiego chłopaka, który dokuczał każdej dziewczynie, najbardziej zawzięty był na te z nadwagą, nawet lekką. A sam? Tak,dobrze zgadujecie. U niego to nie była nadwaga a już zaczynała otyłość ale nie widział tego. Z tego co widzę po fb nadal jest tłusty a dziewczyny którym dokuczał wyszczuplały,fajne laski.

Gość gość
Skąd ja to znam , znałam faceta 120 kilo galarety 180 wzrostu a mówił o swojej koleżance ze uwaga uwaga :D " tłusta swinia" :D nie dość że debil to jeszcze hipokryta

Gość gość
Takim trzeba odpowiedzieć słowami gościa 18:18.

Gość gość
Ja bym powiedziała: "Patrzyłeś dziś koleś do lusterka? I co tam zobaczyłeś? Nie tłustego knura przypadkiem?".

Gość gość
Ja bym powiedziała chyba cie p****ało i s********j.

Gość gość
Gość 19:23 Też dobrze. Z takimi trzeba ostro. Nie pozwolić sobie dokuczać.

Gość gość
Te polaczki to bezczelne

Gość gość
Ale schudnąć też trzeba bo to nie zmienia faktu że autorka jest knurem wersja damska. Gwoli sprawiedliwości.

Gość gość
19.22 ooo dokładnie!

Gość gość
Oczywiście zachowanie Twojego faceta było fatalne i nie powinienbyl tak mówić, a jesli już chciał to mógł powiedzieć to jakoś delikatniej, że to dla Twojego dobra, ale prawda jest taka że obydwoje powinniście schudnąć. On więcej, ale Ty też powinnaś zrzucić kilka kg nawet dla zdrowia

Gość gość
Gość 19:31 Autorka nie jest knurem w wersji damskiej, bo ma niewielką nadwagę w porównaniu do swojego chłopaka.