Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnes321

Co myślicie o tej figurze

Polecane posty

Gość Agnes321

Dodaję raz jeszcze przez wcześniejsze zdjęcia, które dodawał inne osoby. Pytanie brzmi co myślicie o mojej figurze? Czy podoba się płci przeciwnej? [IMG]http://i66.tinypic.com/2dkh79w.jpg[/IMG]

Gość gość
Mniam mniam Agnieszko.

Gość gość
Na tle tutejszych gwiazdeczek jesteś bardzo seksowna. Więcej takich kobiet na ero :(

Gość gość
Figurka super. Ale jestem kobietą, więc pewnie cię moja opinia nie interesuje.

Gość Agnes321
Interesuje mnie pani opinia również, miło że kobieta też tak uważa :) 3 miesiące temu urodziłam synka i bardzo staram się odzyskać dawną figurę więc dziękuję wszystkim za miłe słowa :)

Gość gość
Jesteś młodą mamą i nie jest źle, choć na leżąco zawsze mniej widać mankamenty figury. Ale jako kobieta dziwię ci się, że wstawiasz zdjęcie wdzięków na erotyczny. Szanuj się kobieto, masz małego synka. Spędź z nim czas, przytul, idź na spacer. Myślę, że synek i mąż byliby tobą zawiedzeni, że wystawiasz zdjęcia w bieliźnie.

Gość gość
18:42 nie bądź nudnym kołtunem, nie te czasy. A figurka świetna.

Gość Agnes321
Mój mąż siedzi w tej chwili obok mnie i nie ma nic przeciwko,ponieważ zdjęcie jest zrobione w bieliźnie :) nasz związek oparty jest na zaufaniu i obydwoje wiemy, że nigdy nie damy się dotknąć innej osobie :) a forum wybrałam takie, ponieważ nie wiedziałam jak to dopasować. Jeśli uważa pani, że zdjęcie ma charakter seksualny rozumiem, jednak zamiar był inny.

Gość gość
Chętnie spuścił bym ci się na brzuszek.

Gość gość
Takie fotki zawsze mają charakter seksualny bo ludzie są istotami seksualnymi. Nie masz się czego wstydzić i pogratulować rozsądnego męża, który nie jest jakimś zazdrosnym durniem. Nie słuchaj zazdrośników. Figurka bardzo :)

Gość gość
To ja z 18:33. Nie zgadlam, że jesteś po porodzie, naprawdę nie widać. Ta opinia z 18:42 to już nie moja. Ja staram się nikogo nie osądzać. Ale powiem ci szczerze, że jestem trochę w szoku, że niedawno rodzilas. Tak trzymaj! Chodzisz na siłownię?

Gość Agnes321
Dziękuję :) jeszcze nie wróciłam do sportu, przed zajściem w ciążę dużo cwiczylam.

Gość gość
To dlatego tak wyglądasz, że przed zajściem w ciążę dużo cwiczylas. Czytałam kiedyś o Ani Lewandowskiej, że tak świetnie wyglądała po porodzie, bo przed ciążą bardzo dużo cwiczyla.

Gość gość
do schrupania autorka mmm

Gość gość
Po co pytac o zdanie anonimowych forumowiczow? Opinia ukochanego nie wystarcza? Jak przestanie pani karmic piersia, to figura sie jeszcze troche zmieni

Gość gość
Dla ukochanego autorka zawsze będzie piękna, nawet jak ewentualnie kiedyś przytyje, czego jej nie życzę. Myślę, że dziewczyna chciała poznać obiektywne opinie innych ludzi.

Gość gość
Ślicznie musisz wyglądać na golasa. Te twoje jędrne i kształtne piersi idealnie pasują do twojej zgrabnej i szczupłej sylwetki. ❤

Gość gość
Po pierwsze primo autorka doskonale wie że ma dobrą figure i chce się jedynie dowartosciowac przez komentarze koniobijcow ktorzy pieja z zachwytu. Po drugie primo każda kobieta wygląda dobrze leżąc bo siła rzeczy brzuch się rozlewa. Irytuja mnie takie atencyjne kobiety. Pod pretekstem jakiegoś pierdu afuszuja się z dupa po insta i innych badziewiach. Po prostu żenada

Gość gość
Aha a po trzecie primo nie liczcie kobiety na to że faceci będą was traktować poważnie i na równi sobie skoro musicie wszędzie świecić ciałem. Z jednej strony każda drze ryja że faceci je seksualizuja po czym idą jebnac 7 zdjęcie w neglizu na fejsa. Serio?

Gość gość
spokojnie beZ emocji

Gość gość
16:33 dokładnie tak jest

Gość gość
16:30 w punkt

Gość gość
Dzięki za miłe słowa :) oczywiście chciałam poznać opinię osób, które mnie nie znają :) wiadomo jeśli ktoś z rodziny, mówi że dobrze wyglądam nie mam pewności, że nie robi tego tylko z grzecznosci i żeby nie zrobić przykrości :) może i dużo cwiczylam, ale w ciąży przytyłam 20 kg, już udało się zrzucić 19 :)

Gość gość
Agnes321 piekna jestes , masz faceta?

Gość Agnes321
Tak, mam :)

Gość gość
Agnes321 dziś szczesciarz z niego ze ma tak piekna kobiete u boku :)

Gość gość
Szczęście to mieć mądrą kobietę u boku, ale co ty tam możesz o tym wiedzieć stoolejarzu :)

Gość gość
Ma męża, któremu staje jak wygina ciało na forum dla onanów:D

Gość gość
Agnes321 dziś jakiego ma partner ?

Gość gość
11.12 dobrze napisane :) Co to za szczęście mieć kobietę, ktora wkleja zdjęcia na forum dla onanów ,)