Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ten lekarz manipuluje mną?

Polecane posty

Gość gość

Znam pewnego lekarza psychiatre który leczył mnie w poradni na NFZ 6lat byłam na oddziale psychiatrycznym u niego jest dziwny zgłosiłam na tego ordynatora szpitala do Naczelnej Izby Lekarskiej o tym jak mnie traktowali teraz wystraszyła się bo musiałam podać jego imie i nazwisko trochę dziwne dla mnie że on nie bierze kasy za wizytę teraz ostatnio rozmawiał ze mną nie wiem czy to nie próba manipulacji mam druga panią psychiatre w tym gabinecie która inaczej mnie prowadzi ale do niego poszłam żeby zasięgnąć informacji czy będzie mi robił problemy z tym że go zgłosiłam ten szpital był strasznie miły odpowiadal mi na każde pytanie powiedział że cieszy się że do niego przychodze siadł na przeciwko mnie i przyglądał mi się patrząc mi w oczy ja starałam się odsuwać wzrok w pozycji zamkniętej .Jak mam odbierać jego dziwne zachowanie względem mnie.

Gość gość
chory lekarz powinnaś mieć zasłonięte oczy i związane ręce

Gość gość
Źle napisałam leczylam się w poradni NFZ 6lat a nie w szpitalu

Gość gość
Gabinet prywatny ma obok mojego miejsca zamieszkania ale to akurat może przypadek dziwny jest po pierwszej wizycie w poradni stwierdził mi chorobę psychiczną a ja w ogóle nie słyszę głosów nie mam omamow dziwnych urojeń halucynacji byłam po traumatycznych przeżyciach i dlatego poszłam po leki

Gość gość
Nie wierz mu, jestes bardzo naiwna i niedoswiadczona zyciowo...

Gość gość
Zakochal sie :D lol

Gość gość
7.22. To jest to,noo kurffa

Gość gość
cóż...skoro jest psychiatrą to pewnie zna różne sztuczki. Na pewno chciał jakoś wpłynąć na Ciebie abyś dalej go nie sypała.

Gość gość
To brzmi jak schizy chorej osoby. Wierzcie mi.

Gość gość
A co osoba chora psychicznie to już nie ma prawa do obrony??? shizy to ma pewnie ten lekarz:) a pacjentka to jego ofiara. Dziwne to jest żeby tak z rękawa wyciągnął chorobę? zabierz swoją kartoteke i skonsultuj jego diagnoze z lekarzem z innej przychodni i omijaj typa. Chociaż z tego co piszesz to przykleił się bo pewnie ma jakiś zamiar wobec ciebie ( nie etyczny! )

Gość gość
Zgadzam się. Dlaczego w Polsce leczenie u psychiatry, wizyta u psychologa to nadal wstyd? Ciało choruje a dusza nie ma prawa? ja akurat wierzę w to,że Ci lekarze, pielęgniarze nie certolą się ze swoimi pacjentami i często nadużywają swoich praw. Nie ma lepszej ofiary jak chory człowiek,któremu można wmówić,że to jego urojenie.

Gość gość
Jak mogę zdemaskować tego lekarza zniszczył mi życie mam zła diagnozę przez niego i zle prowadzone leczenie on nie chce mi zmienić rozpoznania czuję się zmanipulowana przez niego a Izba Lekarska pewnie i tak tego nie uzna

Gość gość
lekarz to tylko człowiek, który może się pomylić- idź do innego, powiedz o swoich podejrzeniach

Gość gość
Idź do kilku po kolei i zobacz co ci postawią. Jeśli to samo to ewidentnie ty masz problem.

Gość gość
Nie możesz nowemu lekarzowi mowić ze masz konflikt z innym bo już bedą patrzec na ciebie ze jesteś walnięta . Idź i nawet nie wspominaj o tamtym lekarzu , zbieraj nowe diagnozy a potem dopiero to konfrontuj

Gość gość
Tak tylko ja już mam odnotowane w systemie bo pobieramy świadczenie rentowe i zasiłek pielęgnacyjny nie mogę otworzyc działalności nawet jakbym chciała boję się że Ci lekarze mnie kiedyś ubezwlasnowolnia bo byłam w innych gabinetach i oni podpierają się tym jednym lekarzem który mi wystawił dawno temu diagnozę

Gość gość
Pobieram świadczenie z ZUSU

Gość gość
od kiedy lekarze mogą ubezwłasnowolnić zupełnie obcą im osobę? chce cie ktoś zamknąć w złotej klatce bez twojej zgody i poza twoją świadomością? może to ten 1 lekarz ma jakieś niecne intencje wobec ciebie i co ma pobierana renta zus do prowadzenia własnej działalności? za dużo tych znaków zapytania! idź do prawnika albo jakiejś fundacji, niech ci pomogą

Gość gość
A jakie on może mieć intencje ?to jakiś psychopata manipulant pewnie tak

Gość gość
Jestem młodą kobietą mam 27 lat on jest po 40 gdy na wizytę pierwszy raz miałam 21

Gość gość
A możesz podać inicjały tego pana? Pierwsza litera imienia i nazwiska? Znam podobnego gagatka.