Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Smutno mi :(

Polecane posty

Gość gość

Boję się, że już zawsze będę sama, że nigdy nie dowiem się jak to jest kogoś kochać i być kochaną. Wiem, że po tym co przeżyłam w życiu mam małe szanse żeby mi się udało zaufać jakiemuś mężczyźnie. Niby robię coś w tym kierunku żeby to było kiedyś dla mnie możliwe ale czasami tracę nadzieję, że to mi się uda. Niedawno skończyłam 31 lat a nawet nie jestem na takim etapie, żeby móc spróbować się z kimś spotykać :(

Gość gość
Nie smuć się a po prostu otwieraj się na mężczyzn i dużo się uśmiechaj a na pewno niejeden zakocha się w Tobie. Musisz tylko zaufać sobie i spróbować zaufać nam mężczyzną. Pozdrawiam

Gość gość
Na razie to nawet nie chcę nikomu tracić czasu, bo widzę, że to bez sensu:( Myślałam, że już jest trochę lepiej ale ostatnio mnie jakiś facet podrywał na ulicy to się tylko przestraszyłam jak mi powiedział, że mu się bardzo podobam.

Gość gość
x Nie smutaj sie będzie dobrze. https://link.do/96oBe Nie wiem co to za link ale u mnie się nic nie wyświetla. Boję się, że właśnie pod pewnymi względami nie będzie u mnie nigdy dobrze.

Gość gość
Ogólnie nie jest mi łatwo a jeszcze jak wiem, że mogę być zawsze sama przez te złe wydarzenia z mojego życia to w ogóle nie bardzo widzę sens w takim życiu.

Gość gość
Gdy odnajdziesz w sobie strumień Życiodajnej wody On ożywi bursztynowy kwiat Gdy pokochasz siebie To odkryjesz własne piękno Raz na zawsze się przestaniesz bać Gdy odnajdziesz drogę do energii która w tobie Eksploduje Każdy boski dar Odrzuć raz na zawsze trwogę Powiedz: Potrafię, ja mogę! Zacząć żyć już najwyższy czas

Gość Człowiek nikt
Też mam 31 lat, ale przez ostanie 8 lat zamiast się rozwijać to się zwijam w kwestiach interpersonalnych. Powoli zamieniam się w dziwaka-socjopatę. Złe rzeczy i wewnętrzna słabość łamią człowieka i nie dają mu normalnie żyć.

Gość gość
gość dziś x Ładne ale u mnie to chyba nie jest takie proste. Czuje smutek chociaż biorę leki, które działają jak takie znieczulenie emocjonalne. Zdaje sobie sprawy, że gdybym nie to to bym pewnie nie wytrzymała tego.

Gość gość
Człowiek nikt dziś Też mam 31 lat, ale przez ostanie 8 lat zamiast się rozwijać to się zwijam w kwestiach interpersonalnych. Powoli zamieniam się w dziwaka-socjopatę. Złe rzeczy i wewnętrzna słabość łamią człowieka i nie dają mu normalnie żyć. x Dużo jest mimo wszystko dobrych ludzi także warto się starać otwierać na innych. Ja niby to wiem, że przecież są też dobrzy mężczyźni to nie potrafię inaczej chociażbym chciała. Jak tylko widzę, że się komuś podobam to odbieram to jako zagrożenie dla siebie chociaż wiem, że przecież tak nie jest, że każdy mnie skrzywdzi.

Gość gość
Eh no chyba za ciężki temat żeby ktoś chociaż porozmawiać chciał

Gość gość
Mam 21 lat i mogę zostać twoim kochankiem, jeśli jesteś z mojego województwa :)

Gość gość
Ty po prostu nie chcesz z nikim byc

Gość fifirifi94
A tam, pie*dolisz

Gość gość
gość dziś Ty po prostu nie chcesz z nikim byc x Jasne, że chcę nawet bardzo... no ale co mam zrobić, nie mam tak jak większość ludzi, mi się tylko źle kojarzy jak się ktoś zaczyna mną interesować

Gość gość
gość wczoraj Mam 21 lat i mogę zostać twoim kochankiem, jeśli jesteś z mojego województwa usmiech.gif x Moje problemy właśnie z tego wynikają, że ja się mężczyznom z jednym kojarzę, przez to mam beznadziejnie w życiu.

Gość gość
no nieee 31latka dziwi sie że jest obiektem do posuwania jak doopa jest od srania?! Albo chcesz facetowi prac gotpwac sprzatac prasowac Po wczesniejszym obiagnieciu druta i ujezdzaniy fioota albbo nie mysl że kiedykolwiek będziesz w zwiazku z osobnikiem przeciwnej płci the bill ko

Gość gość
Będziesz szczesliwa zobaczysz. Miłość puka do drzwi niespodziewanie. Otwórz sie na ludzi i zobaczysz, ze faceci to wbrew pozorom tez uczuciowe i mile stworzenia.

Gość gość
Ja też będę sam mam już 30 i nie wierzę że spotkam kobietę której zaufam że to szczera miłość i bezinteresownie chce ze mną być bez żadnych wymagań określonych. A już stawać na głowie nie zamierzam żeby spełnić oczekiwania jakieś dziewczyny tylko dlatego że ma pipe. A ja mam ptaszka i co z tego...

Gość gość
jak masz ptaszka to go wypuść na wolność, pofruwa se dobrze mu to zrobi, żaden ptak nie lubi siedzieć w klatce

Gość gość
Gadasz bez sensu. Przeczytaj co napisałaś, bo przeczysz tam sama sobie kilka razy. Wiesz, że nie masz szans z kimś być a się boisz być sama. Robisz coś w tym kierunku, ale nie jesteś w stanie z kimkolwiek spotykać się. Może lepiej zaakceptuj, że będziesz już sama, a zniknie z twojego życia kilka zbędnych problemów.

Gość gość
gość dziś Gadasz bez sensu. Przeczytaj co napisałaś, bo przeczysz tam sama sobie kilka razy. Wiesz, że nie masz szans z kimś być a się boisz być sama. Robisz coś w tym kierunku, ale nie jesteś w stanie z kimkolwiek spotykać się. Może lepiej zaakceptuj, że będziesz już sama, a zniknie z twojego życia kilka zbędnych problemów. x To się może wydawać bez sensu ale nie jest. Chodzę na terapię od jakiegoś czasu, bo ileś razy zostałam zgwałcona nawet nie wiem dokładnie ile, bo mam amnezje dotycząca tych strasznych wydarzeń. Żeby przetrwać to musiałam się nauczyć, że jak widzę, że się komuś podobam to najlepiej uciec póki mogę a nie zastanawiać się czy ta osoba akurat ma dobre intencję. Także wiem, że mam marne szanse żeby mi się udało i strasznie smutne jest to dla mnie, że nie dość, że mam przesrane w życiu to jeszcze może będę musiała być przez to sama.

Gość gość
Gdyby to mężczyzna został zgwałcony przez kobiety jakoś by to przeżyl, kobieta zaś nigdy sobie z tym nie poradzi.

Gość gość
Pamietam pewne zdarzenie , w hotelu dwie kobiety zniewoliły mezczyzne , nic nie mogł zrobić uwięziły go i podając srodki wykorzystywały go seksualnie przez długi czas .Kiedy udało mu się uciec pobiegł wprost na policję ze skargą i opowiedział swoje przezycia .Reakcja policjantów była tylko jedna , śmiali się , ze jeszcze narzeka :)

Gość gość
Przy odpowiednim mężczyźnie, który da Ci poczucie ze jestes dla niego ważna i da poczucie bezpieczeństwa otworzysz sie. Zaufaj mi. Unikaj toksycznych facetow i bawidamkow.

Gość gość
gość wczoraj Gdyby to mężczyzna został zgwałcony przez kobiety jakoś by to przeżyl, kobieta zaś nigdy sobie z tym nie poradzi. x Emocjonalne konsekwencje pewnie takie same by były ale kobiety raczej technicznie nie są w stanie brutalnie zgwałcić mężczyzny tak żeby go to strasznie bolało i jeszcze go po przy tym pouszkadzać ...

Gość gość
gość 2018.09.16 no nieee 31latka dziwi sie że jest obiektem do posuwania jak doopa jest od srania?! Albo chcesz facetowi prac gotpwac sprzatac prasowac Po wczesniejszym obiagnieciu druta i ujezdzaniy fioota albbo nie mysl że kiedykolwiek będziesz w zwiazku z osobnikiem przeciwnej płci the bill ko x Że się nie jest w związku z kimś kto tak traktuje kobiety to akurat nie ma co żałować.