Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiem co robic1234

Zranilam go

Polecane posty

Czesc, zdecydowalam sie to tutaj napisac zeby zobaczyc inny punk widzenia na ponizsza sytuacje. A wiec, bylam z chlopakiem przez 1,5 roku, mieszkalam ze Francjii i tam wlasnie go poznalam. Na poczatku nie zaiskrzylo z mojej strony ale potem jakos samo poszlo, byl bardzo mily, zeczliwy, pomagal mi gdy go potrzebowalam, oczywiscie mial swoje wady ale nie ma ludzi idealnych. Bardzo mi przeszkadzalo to ze nie mowil po polsku, jestem bardzo blisko z moja rodzina i gdy bylismy w domu wszystko musialam tlumaczyc i prawie wgl nie rozmawial z moimi rodzicami i bracmi, nawet nie maialam ochoty widziec sie ze znajomymi gdy on byl w Polsce. Poza tym moje uczucia do niego sie wypalily. Teraz wyjechalam do Irlandi na rok i postanowilam z nim zerwac , powiedzialm mu to w ostatni dzien naszych wakacji co bylo bledem bo nie mielismy czasu tego obgadac i starsznie mie o to obwinia teraz. Bardzo go lubie i nie chcialabym stracic z nim kontaktu. Na poczatku pialismy jak przyjaciele, potem on chcial wrocic do mnie, nie zgodzilam sie, potem znowu pisalismy i bylo ok. Wczoraj po 3 tygodniach od zerwnia napisal ze nie rozumie dlaczego zerwalam i nigdy nie zrozumie, ze to bylo jego najgorsze zerwanie ( wiem ze naprade ciepi bo przede mna mial 6 dziewczyn i kazda go zdradzila KAZDA ), ze czul ze to byla prawdziwa milosc, nigdy czegos takiego nie czul. Wczoraj urwalismy kontakt, powiedzial mi ze jest na antydepresantach. Jestem teraz w Irlanii moge przyjechac do francji pod koniec pazdziernika bo jade do taty, i nie wiem czy spotkac sie z nim w cztery oczy i jeszcze raz wszystko wyjasnic? Naprawde nie moge zniesc tego ze zlamalam mu serce..

Gość gość
ja mam na imie ola i jestem przedszkolanką do którego przedszkola ty chodzisz?

to znaczy ?

Gość gość
szczerze? zachowałaś się podle wykorzystywałaś chłopaka gdy był potrzebny zostawiłaś bo był zbędny podła suka

Gość gość
nie wykozystuje ludzi, powinnam sie z nim spotkac?

Gość gość
wykorzystałaś nie zawracaj mu głowy skoro nie chcesz z nim byc to niech kazdy idzie w swoja strone co za skonczona idiotka