Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuje się jak darmowa prostytutka Oto jak wygląda mój związek PROSZĘ O RADY

Polecane posty

Gość gość

Od roku jestem z 32 letnim facetem który ma dziecko ja mam 20 lat Po tym jak poszłam z nim do łóżka (był moim pierwszym) dowiedziałam się że ma żonę. Chciałam to zakończyć ale on twierdził że mnie kocha i że nie ma przyszłości jego małżeństwo i miał być rozwód Jego żona dzwoniła do mnie I potwierdziła że nie chciał z nią być bo go zdradziła Ok...Ale... Pokazał mi fałszywy pozew rozwodowy pozniej było tylko gorzej kłótnie I granie na moich uczuciach Teraz spotkania wyglądają tak że ja jeżdżę do niego zaspokajam go A on idzie spać Nawet na przystanek mnie nie odprowadzi W pokoju ma p*****lnik Nie dba.o siebie Żre byle co nie ćwiczy A po pracy leży I ogląda filmy Przylapalam go że założył badoo I wpisał "wolny" Mecze się chce to skończyć... co robic

Gość gość
Prowo jakieś.

Gość gość
No skonczyc. I tyle.

Gość gość
Tak to jest jak daje się od razu

Gość gość
Mecze się chce to skończyć... co robic x Zrobić to, co chcesz. Facet Cię okłamuje i wykorzystuje, a ty biegasz posłusznie, jak piesek. Gdzie mogę sobie znaleźć taką frajerke? Też chcę xD

Gość gość
Tu AUTORKA To nie jest prowo żałuje że nie byłam czujna Ale teraz nie umiem tego skończyć ja tylko jestem czynna w tym związku on jest bierny Mecze sie

Gość gość
ja sie nie dziwie, że sie tak czujesz, skor4o on wlasnie tak cie traktuje ja sie dziwie dlaczego jeszcze z nim jestes

Gość gość
Tu AUTORKA Ostatnio powiedział że żona była wytresowana I że że mną też idzie dobrze Szczeka mi opadła Jego żona powiedziała mi przez tel że będzie tylko gorzej I że od początku z premedytacją mnie oszukiwał I że groził jej żeby milczała I mnie nie ostrzegala

Gość gość
Haha, to jeszcze nie jesteś w tak tragicznej sytuacji, jak ja. Poznałam kolesia na sieci i po paru latach relacji mam go w domu, nazwał mnie siostrą, ale jednocześnie nie ma nic przeciwko, żebym mu obciągała i z nim spała. Robię mu żarcie, ogarniam syf, który mi robi, płacę po połowie za wszystkie atrakcje... Co mam w zamian? Towarzystwo, możliwość pogawędki z inteligentnym człowiekiem, mam się do kogo przytulić, mam z kim wyjść i na kogo liczyć... właściwie to jednak nie wychodzę na tym tak całkowicie źle :P

Gość frog_in_the_fog
bierz za każdy stosunek kasę, nie będziesz się już czuła jak DARMOWA prostytutka, tylko normalna, kulturalna, płatka d***** :classic_cool:

Gość gość
gość dziś i ty masz dlaej ochote na zwiazek z psychopata? to sama zacznij go tresowac bo skonczysz z zerowym poczuciem wlasnej wartosci

Gość gość
gość dziś Tu AUTORKA Ostatnio powiedział że żona była wytresowana I że że mną też idzie dobrze Szczeka mi opadła x ''Wytresować'' to tylko słowo. Każda strona w związku ma jakieś oczekiwania względem partnera i dąży do ich realizacji. Ty czegoś chcesz i on czegoś chce. Jak się godzisz na coś, co Ci nie pasuje, to dajesz się wykorzystywać. Chyba, że masz wymierne korzyści i wtedy jest ok.

Gość gość
Tu AUTORKA Strasznie podnieca mnie ten fakt, że traktuje mnie jak swoją suke (bdsm) chłosta mnie prąciem po twarzy. Tylko i aż zależy mi na szaczunku poza łóżkiem i jakiekolwiek zainteresowanie moja osoba. Nie wiem już co mam robić

Gość gość
Tu AUTORKA Od jakiegoś czau mam właśnie takie myśli...chociaż te skromne 200 zł plus zwrot zabijemy mi daje.

Gość gość
10:57 polityka kija i marchewki, coś za coś, i voila

Gość gość
Tu Autorka Boje się strasznie po tym co usłyszałam od jego żonę, ze kazał jej „milczycie” czyli pan wydał jej rozkaz. Ja uwielbiam czuć twarda rękę faceta nade mną, ale pragnę tez szacunku i stałej relacji bez oszustw.

Gość gość
Kolejna pusta szmata

Gość gość
Tu AUTORKA Te głupie teksty ma górze to podszywy

Gość gość
gość dziś Kolejny idiota myślący, że pustymi słowami opartymi na zakłamaniu kulturowym jest w stanie kogokolwiek urazić xD Ogarnij d*psko żałosny robaku

Gość gość
Tu AUTORKA Nie jestem szmata Nie wiedziałam że jest żonaty

Gość gość
Wypraszam sobie ;) to nie jest normalne, że kobieta lata zadowalać jakiegoś fagasa który nawet się pewnie nie umyje. Wyr**** ja i idzie spać a ona biegnie na przystanek :D Haha, zabawne nawet

Gość gość
Jak nie jesteś? A kto lata go zadowalać? Traktuje Ciebie jak szmate a Ty mu na to pozwalasz ;) jakiś obleśny zaniedbany staruch.

Gość gość
Tu AUTORKA Lubię ssac brudne prącia dominujących samców, ale jestem bardzo skromna i mądra.

Gość gość
Nie rozumiem co ciebie trzyma przy tym trutniu, leniu i egoiście. Ode mnie już dawno dostałby kopa w dupę.

Gość gość
Tu AUTORKA Moja mama twierdzi że byłam odskocznia I że jak okłamał raz to będzie kłamać zawsze Tylko ja się przywiazalam do niego to mój pierwszy facet...

Gość gość
Tu AUTORKA Moja mama twierdzi że byłam odskocznia I że jak okłamał raz to będzie kłamać zawsze Tylko ja się przywiazalam do niego to mój pierwszy facet...

Gość gość
ja p*****le...to narpawdę nie jest provo??? Dziewczyno, masz 20 lat, na pewno Jesteś ładna fajna, nie ma wokół Ciebie rówieśników, kolegóz ze studiów albo pracy? Mmusisz brać się za 10 lat starszego olecha,który ma Cię głęboko w doopie? Wisał sobie ''wolny'' bo on się czuje wolny, jasno pokazał kim dla niego Jesteś i do czego służysz, Zakońćz to,nie łaź tam już, nie odbieraj tel, zerwij z nim kontakt. Takie trudne? Twoi rodzice wiedzą o nim? :-?

Gość gość
*12 lat starszego

Gość gość
Ale z tego nic nie będzie. Zerwij z nim zanim zryje Ci psychę i oczucie własnej wartości. Na miejscu Twojej mamy sprałabym Ci doopę. Masz 20 lat a piszesz na 15.

Gość gość
o kulrwa ! K