Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuje się jak darmowa prostytutka Oto jak wygląda mój związek PROSZĘ O RADY

Polecane posty

Gość gość
Tu AUTORKA To prawda. Jestem piękna a figura to w ogóle ideał. Każdy na ulicy może być mój tylko on jest taki męski, ze ja go chce tylko on musi mnie zacząć szanować

Gość gość
Tu AUTORKA Moja mama wie o nim I jest zniesmaczona Ehh

Gość gość
ja go chce tylko on musi mnie zacząć szanować x Szacunek to kwestia podświadomości, nie przydziela się go świadomie. To, czy ktoś go wobec Ciebie poczuje, weryfikuje się już przy pierwszych kilku minutach znajomości. Najwyraźniej Twoja postawa jest uległa i nie ma szans, żeby facet przestał Cię szmacić. Idź nad sobą popracować, po czym poszukaj szczęścia z kimś innym.

Gość gość
prawdopodobnie jesteś na tyle głupia, że wychowałaś się na lewaczkę, bo żadna mądra kobieta inteligentna nie zdecyduje się na związek z 12 lat starszym z powodu jego męskości. Jeżeli nie imponują ci inne jego cechy, to znaczy, że jesteś tą lewaczką. Każda lewaczka jest głupia niestety. Jeszcze wam się nie układa, a nie czytałem z jakiego powodu, czy to tylko ten język... prawdopodobnie twoja głupota pozwala ci popełniać ten błąd. I jeszcze szukasz maczo mężczyzny.. typowy błąd i jeszcze pewnie mu dałaś. dlaczego trzeba ci doradzać ? wyjdziesz na prostą ? z lewacką głupotą ? K

Gość gość
bo żadna mądra kobieta inteligentna nie zdecyduje się na związek z 12 lat starszym z powodu jego męskości. Jeżeli nie imponują ci inne jego cechy, to znaczy, że jesteś tą lewaczką. ccc Ergo, wiążesz się ze starczym facetem przez wzgląd na jego ''męskość'' definiowaną całym SZEREGIEM CECH OSOBNICZYCH, to znak, że jesteś lewak :D Widzę, że prawicowe pustogłowie jak zawsze w normie :D

Gość gość
Tutaj AUTORKA Napisał mi, ze jest w stanie dać 300 zł za każde spotkanie a w tym już bilety na autobus.

Gość gość
aham..więc dalej ten układ będziesz nazywała związkiem? :-D Zapytaj mamy czy to dobra cena ;-)

Gość gość
Wypadało kulwo napisać te cechy, gdyż ta wypowiedz tak to kreowała. Poza tym lewacka kulwo mylisz się w wielu miejscach :P K

Gość gość
najlepsze jest to, że uznajesz mnie za lewaka, w momencie kiedy laska nie przyznała się do prawicowych poglądów i czystości ciała poprzez brak stosunków seksualnych z 32 latkiem. Dzisiaj to jest obowiązek, bo nikomu na gębę nie będzie się służyć radą, kiedy lewactwo się rozprzestrzenia. wniosek. możliwa riposta autorki za skazanie ją winną głupoty lewackiej. A jeżeli to nie ona, to znaczy, że prawicowiec dochodzi mikro szczerby w mojej wypowiedzi, ponieważ nie chciał zrozumieć prawicowo postępowania prawicowca i słuszności większych osądów. K kulwa co za debil: na pewno teraz napiszesz, ze nie rozumiesz i że bla bla bla:P boś głupi