Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy gdy poznajecie faceta to czy oczekujecie

Polecane posty

Gość gość

od niego deklaracji, aluzji o przyszłości czy cierpliwie czekacie aż on kiedyś wam się oświadczy lub nie? a jeśli nie oświadcza kilka lat to po prostu odchodzicie?

Gość gość
Ja odeszlam, bo miałam 35 lat a on nadal nie miał planów co do przyszłości. O małżeństwie już nawet nie mówię. Wszystko było "może kiedyś, pomyślę o tym, nie teraz, dzieci chce, ale za parę lat".

Gość gość
nie interesują mnie smarkacze ktorzy nie chcą sie wiązać albo nie chca mieć dzieci ja chce miec normalna rodzine, wiec takich piotrusiow panow niech nianczą inne dziewczyny, ja szukam ogarnietego mezczyzny na meza i ojca moich przyszlych dzieci co mi po facecie, ktory za 10 czy 15 lat sie rozmysli, kiedy ja juz bede za stara na macierzynstwo?

Gość gość
Nie poznalam takiego z którym chcialabum być kilka lat. Dwóch mi sie oswiadczylo, ale odrzucilam. Teraz spotykam kogoś z kim moglabym byc, ale nie wiem czy tak na zawsze. Odpowiadając nie oczekuję niczego

Gość gość
Nie oczekuję niczego ale na pewno nie zamierzam bawić się w dziecinade i marnować czas na znajomości bez przyszłości chyba że mnie najdzie ochota na typowy romans.

Gość gość
to po czym poznać ze facet zamierza się kiedyś zadeklarować? czekać do śmierci?

Gość NÓW___________
Mó ojciec chciał się ożenić już po dwóch miesiącach znajomości a wcześniej miał dziewczynę kilka lat i nie planował, by była jego żoną. Albo się kogoś kocha i wie to natychmiast, albo nie.

Gość NÓW______________
Współczuję tym, które czekają latami na oświadczyny. Masakra, że są takie głupie.

Gość gość
Tak, oczekiję. Nie już zaraz, ale gdy się wystarczająco poznamy. Nie ma deklaracji - to adieu.

Gość gość
Poznałam faceta na drugiej randce poruszał niby to w żartach temat wesela i kogo by zaprosił i u kogo był. Oboje po 30 jesteśmy. Minęło ileś czasu od tego momentu on nadal myśli poważnie o przyszłości.

Gość gość
Poznalam faceta przypadkiem byl ten o ktorym marzylam juz na drugim spotkaniu go sprawdzilam co i ile ma miedzy nogami, bylam bardzo zadowolona, bo wczesniej nie bylam tak walona jak on to zrobil, ale uplywaly dni i spotkania a ja nie slyszalam jakie ma plany ze mna czy tylko mnie posuwac bez zadnych zobowiazaj czy cos innego jak przycislam do sciany, to sie dowiedzialam ze fajna duuupaa jestem i podobam sie jemu ale zeby byc jego zona to duzo mi brakuje.Szybko podziekowalam majtki na pupe naciaglam i wiecej sie z nim nie spotkalam