Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co kobieta musi spelniac, ze mezczyzna chcial ja za zone?

Polecane posty

Gość gość

wyglad to kwestia gustu, kazdemu co inne sie podoba i widac to po mezatkach, wiec NIE pytam o wyglad ! Jakie inne kwestie :cechy charakteru, umiejetnosci, wyksztalcenie, zawod, zarobki, hobby, passje , poglady, wyznania, temperament i inne itp "rzeczy" istotne i niezbedne dla mezczyzn

Gość gość
Na pewno gotowanie i łóżko. Każdy facet w gruncie rzeczy jest taki sam. Musi zjeść i pociupciać. Kwestie charakteru, zawodu, hobby to kwestie drugorzędne.

Gość gość
gość dziś ale konkretnie napisz co musi kobieta spelniac zebys sie chcial z nia ozenic

Gość gość
Mezczyznie kobieta musi sie na tyle podobac, zeby czul do niej poped, reszta jest drugorzedna.

Gość gość
Pytanie jest skierowane do mężczyzn a nie do prymitywnych wieprzow!

Gość gość
Kwestia gustu jest także osobowość potencjalnej partnerki. Jeden będzie wolał kuchte w kapciach a drugi aktywna.

Gość gość
gość dziś Mezczyznie kobieta musi sie na tyle podobac, zeby czul do niej poped, reszta jest drugorzedna. x GO'WNO prawda ! znam niejednego, ktory czuje poped do jakiejs kobiety i zaden ani mysli o slubie , mysla tylko o seksie

Gość gość
gość dziś Pytanie jest skierowane do mężczyzn a nie do prymitywnych wieprzow! x oni sami nie wiedza czego chca

Gość gość
gość dziś Kwestia gustu jest także osobowość potencjalnej partnerki. Jeden będzie wolał kuchte w kapciach a drugi aktywna. x a ty jaka wolisz? nie pytam o "ideal" dla kazdego tylko o wasze indywidualne preferencje wiesz, jaka kobiete bys chcial za zone?

Gość gość
Nie mieć wymagań

Gość gość
Gdybym była facetem to oczywiście wybrałabym siebie :D nie no żartuje wiadomo.

Gość gość
Marzenia ;) :)

Gość gość
Siebie to ja bym pogonila widalmi w p**du tak naprawdę bo bym nie wytrzymał z taką baba.

Gość gość
Jestem świeżo po rozwodzie i oto jakie cechy powinna spełniać moja "druga " żona. - być zadbana i dobrze ubrana - posiadać cechy typowe dla kobiety, wrazliwa, czuła, delikatna - zgrabna - lubiana sex ale także eksperymentowanie chociaż w granicach rozsądku, z klasa - umieć zająć się domem w sensie takim że powinna umieć go urządzić itp, ważne jest dla mnie jak mieszka - jedzenie, sprzątanie itp ale nie musi robić tego sama ważne aby to umiała zorganizować - dużo wolnego czasu, tzn żadnych nadgodzin, brania pracy do domu itp

Gość gość
14.28 A ty co do zaoferowania kobiecie? Oprócz łysego łba i buraczanej twarzy?

Gość Pimpulek
Musi mieć: 1. Kasę 2. Kasę 3. Kasę 4. Kasę I I I I I I I I I I I I I I I 584368. Kasę. Przynajmniej dla mnie.

Gość gość
dziś to wszystko? a wiek, wyksztalcenie, zawod, osobowosc, poglady, hobby, plany na przyszlosc, stosunek do rodziny, dzieci maja dla ciebie znaczenie?

Gość gość
14:30 Dom 200 metrów w Poznaniu, 12000 netto miesięcznie, i nawet przystojny jestem. Co prawda włosy coraz rzadsze ale kaloryfer jest:)

Gość gość
Pimpulek dziś a ile? czy cos jeszcze ma dla ciebie znaczenie czy tylko to?

Gość gość
gość dziś taa jasne i siedzisz dniami i nocami spamujac kobiece forum:D

Gość gość
14:32 wiek bez znaczenia dzieci - zapomniałem napisać, lubię mógłbym mieć ale jakby ona juz miała swoje to niekoniecznie zawód- bez znaczenia, najważniejsze aby jej nie pochłania zbyt mocno poglądy- może mieć inne, ja szanuje inne poglądy nawet jak się nie z nimi nie zgadzam. przyszlosc- żyć bezproblemowo i podróżować

Gość gość
Powiem na przykładzie przykładzie męża, który był świadkiem na naszym ślubi. Całe życie latał za blond lachonami, krzykliwymi, wyzywająco ubranymi o powiedzmy delikatnie, ograniczonym intelekcie. Najlepszym przykładem jest dziewczyna, z którą był na studniówce, taki miks dody z mandaryną sprzed lat. Naprawdę bałam się że na ślubie pojawi się z kimś takim a tu co? Przyszedł z narzeczoną. Skromna brunetka, cicha,miła,spokojna, nauczycielka w przedszkolu ;-)

Gość gość
14:36 akurat bywam tu rzadko a dwa że zapewne zauważyłaś że czym wyżej tym większe zarobki i więcej czasu wolnego. U mnie w firmie najwięcej zarabia prezes a nic nie robi, co najwyżej telefonicznie wyda polecenia.

Gość gość
*przyjaciela męża ;-)

Gość gość
Nie masz jakiś specjalnych wymagań znam dużo kobiet je spełniających. Podkreślasz jedynie ten brak nadgodzin, nie przynoszenie pracy do domu i żeby praca nie pochłaniała, to tym była żona Ci nie pasowała?

Gość gość
14:28 Cześć. Mam 32 lata i podoba mi się to co napisałeś. ;)

Gość gość
14:47 Tak.

Gość gość
14:16 To mam dla ciebie zła wiadomość: prawie wszyscy faceci, to takie " prymitywne wieprze". Jeśli masz z tym problem, to lepiej nie szukaj męża. No chyba, że uda ci się znaleźć impotenta.

Gość gość
14.50 marzenia seksoholika by nie być dxiwakiem

Gość gość
O ironio, ja mojemu nie pasowałam bo byłam domatorką. Dom dla niego był hotelem gdzie rzucał wszystko gdzie popadnie (dosłownie) Tylko spotkania ze znajomymi, wycieczki i zawody sportowe były dobre. Nie nadążałam więc byłam tą złą. Pędziłam na czerwonym żeby być już w domu, zdjąć szpilki, ogarnąć dom. Niby przeciwieństwa się przyciągają, ale to nie sprawdza się na dłuższą metę.