Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przemek Fallus

POMOCY PRACA W HOLANDII

Polecane posty

Gość Przemek Fallus

Wczoraj zacząłem pracę przy renowacji palet w holandia. Jest to praca przez agencję, powiedzcie mi czy kurwa wszędzie tam, gdzie są nasi jest tak bardzo przejebane? Po 1 dniu mam kurwa dość. Pracujący tu Polacy to najgorsza hołota na świecie. Zaczynam pracę, nikt nic nie pokaże, nic na spokojnie, od razu wyzwiska i groźby.Jeden lump to się chciał nawet bić o jebaną deskę. I to ciągłe darcie ryja ''ogień'', a mają płacone na godzinę. Ja pierdolę, tak popierdolonych, niemiłych, agresywnych ludzi nigdy nie widziałem. Na drzwiach kantyny jest naklejka ''zakaz palenia'', a mimo to bydło ma wyjebane i jest tam nakopcone jak w kotłowni. Przy tej pracy idzie się usyfić, chciałem więc umyć ręce, a nie widziałem gdzie jest mydło czy coś. Stojący obok Polak mówi ''umyj tym'', ja myję i dostrzegam szyderczy uśmiech na jego krzywym ryju. Okazało się, że myłem ręce jakimś chemicznym gównem. Jak można by takimi skurwysynami w stosunku do swoich rodaków? Kurwa jak?! Skąd to się wzięło? W domu, gdzie mieszkam też patologia. Od razu po pracy leję się wóda, a zioło jest jarane nawet w pracy. Zostawiłem w lodówce jedzenie, to ktoś mi wpierdolił. Z kim ja mam do czynienia? Kurwa faceci po czterdziestce, hołota zajebana. Nie wytrzymam tam ani chwili dłużej. Agencja może zmienić pracę na inną za tydzień. Pieniądze, które wydałem na ten wyjazd poszły się jebać.Kurwa tracę wiarę w ten naród. Pokazuję do czego się nadaję. Złota zagranica, kurwa jego mać. Co robić? Mam szukać czegoś innego? Wracać do Polski?

Gość gość
Tak to jest,zalezy z kim sie mieszka i na kogo sie trafi.

Gość gość
Wrzucasz ten sam temat co kilka miesięcy. Skopiowałeś gdzieś i wrzucasz mitomanie.

Gość gość
Do 14:43 Po czesci ma racje ale wszystko zalezy gdzie trafisz.