Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natka99

Masturbacja publiczna

Polecane posty

Gość Natka99

Ostatnio znowu widziałam faceta, okolo 25lat,jak masturbowal sie w aucie. Czesto widzicie? Co o tym sadzicie?

Gość gość
Czasem mam ochote zrobić coś takiego.

Gość gość
ble podglądaczka z ciebie

Gość gość
Z wiekiem mu przejdzie.

Gość gość
A dużego miał siura?

Gość gość
Ja uwielbiam masturbować się w szkolnym kibelku :D

Gość gość
Ja kilak razy masturbowałem się w toalecie publicznej a raz na drodze polnej

Gość gość
A widział ktoś kiedyś kobietę/dziewczynę w podobnej sytuacji?

Gość gość
Ja nie widziałam kobiety jak robi to w miejscu publicznym ale zdarzyło mi się masturbować w aucie na parkingu przed marketem przyłapała mnie kobieta która odwoziła wózki.Stanęła i patrzyła momentalnie mialem wytrysk.

Gość Gościu 90

A często go tam widzisz? I nie przypadkiem pod kauflandem?

Gość gość
2 godziny temu, baron60 napisał:

Natka 99 Nie wiem co uważasz za publiczne masturbowanie , gdy facet w parku lata i się masturbuje wiadomo że tego nie wolno i jest surowo karane. Gdy to robi w swoim aucie lub na swojej posesji prywatnej to jego sprawa , masturbacje jeszcze nie jest zakazana we własnym domu ogrodzie , aucie , no chyba że robisz to ostentacyjnie by wszyscy widzieli jak bawisz się w aucie , możesz dostać mandat. Chciał bym kiedyś spotkać płeć piękną gdy się masturbuje dla mnie to najpiękniejszy widok jaki może oglądać facet , lecz niestety robicie to tylko w swojej obecności , bardzo żałuję i jest mi przykro gdyż to nie zbrodnia tylko rzecz naturalna jak posiłek , spanie oddychanie ,

Chyba z 2 lata temu namówiłem swoją dziewczynę i sama z sobą się zabawiała. Powiem ci bardzo to było dla mnie podniecające, cały czas mi sterczał (byliśmy na golasa) ona tylko zerkała na niego od czasu do czasu. Orgazm miała zaje... trzepało ją jakby konwulsje miała, co było dalej? Domyśl się.

Gość Pieszczoch
37 minut temu, Gość gość napisał:

Chyba z 2 lata temu namówiłem swoją dziewczynę i sama z sobą się zabawiała. Powiem ci bardzo to było dla mnie podniecające, cały czas mi sterczał (byliśmy na golasa) ona tylko zerkała na niego od czasu do czasu. Orgazm miała zaje... trzepało ją jakby konwulsje miała, co było dalej? Domyśl się.

Wytrzymałeś? Nie trzepałeś?

Gość Sexmaszyna

A ja bym coś takiego zrobił obojętnie gdzie  , tylko żeby była kobieta przy tym . Jest któraś chętna ? 

Ja chętnie zrobię taki pokaz dla pań w dowolnym wieku.Jestem zadbanym 50 cio latkiem z Pomorskiego.Mój adres bastian723@wp.pl