Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie cierpie go a jednoczesnie kocham

Polecane posty

Gość gość

Poznalam fajnego chlopaka. Cichego ,czułego, zgadzajacego sie ze mna prawie zawsze. Czasem juz mnie to denerwowalo, no ale przymykalam oczy bo myslalam ze jest szczery.Tymczasem kiedys go przycisnelam i sie wygadal...ze nie tylko w stosunku do innych ale i do mnie niestety szczery nie jest, mowi co wypada, co trzeba, na poczekaniu klamie. Nasladuje innych swiadomie w celu manipulacji, a nie nieswiadomie-z sympatii. Robi cos zeby nie wyjsc na 'zlego'. Nawet gdy ktos go wykorzystuje, wysmieje za plecami a potem przyjdzie w łaskę, nie pogoni, nic nie powie - jakby nie wiedział , jeszcze da sie wykorzystac , zeby nie byc tym złym. Jest tez naiwny. Wkurzylo mnie jego wczorajsze wyznanie ze kupil mi kwiaty bo ktos mu podpowiedzial i w sumie nalegał zeby to zrobil, niby od siebie, to byly moje urodziny, boje sie ze wszystko jest takie na niby nawet te jego uczucie..juz mu nie ufam. Czy myslicie ze bylby az tak podly zeby udawac uczucie?

Gość gość
Chlopcy pozniej dojrzewaja, masz do czynienia z dzieckiem. Poczekaj jeszcze pare lat az on dojrzeje psychicznie i uksztaltuje sie jemu charakter. Zdaje sie, ze oboje jestescie bardzo mlodzi.

Gość gość
Ile mozna czekac? Ja mam 21, on 28.Opowiadal mi wiele rzeczy . Nawet wdał sie w romans, z kobietą której sie brzydzil, ale byla kolezanką dziewczyny jego brata i glupio mu bylo odmowic tych jej podrywów.Zachowal sie jak desperat bez szacunku do siebie. W dodatku skorzystal z okazji i zrobil jej dziecko w zemscie, ze ktos kiedys zrobil dziecko jego byłej. Jakas gowniara go zdradzala, a on do niedawna podrywał zajęte tylko po to by je pobzykac. W zemście za tamtą zdrade, w mysl ze ktos bzykal jego dziewczyne wiec on bzyka zajete. I w ogole wszystko robi tak bezmyslnie w mysl zasady jak ktos mi tak ja komus.

Gość gość
Niedojrzałość się kłania.

Gość gość
Przeraza mnie to,ze faceci w jego rodzinie sa tacy sami nawet w wieku 50+

Gość gość
I po co Tobie ktos taki, kopnij go jak najpredzej w 4 liter. Jestes mlodziutka, jeszcze poznasz kogos odpowiedniego. Ten nie jest odpowiedni, bedzie Ciebie zdradzal, bo ktos jemu cos powie, po co ci facet z dzieckiem.