Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Objawy nerwicy ?

Polecane posty

Gość gość

Witam . Praktycznie caly czas sie denerwuje czasem nawet nie wiedząc czym sie tak stresuje .. dzisiaj jakby atak jakis dostalam ogladalam film i nagle slabo mi sie zrobilo chcialo mi sie wymiotowac w glowie sie krecilo i wyczuwalam taki puls w glowie i sie trzęslam . Dodam zee w szkole tez sie denerwuje jak musze odpowiadac na glos ,tak samo w szkole nic nie jjem boo sie wstydze a najbardziej przy chlopakach czy to moze byc jakas nerwica czy depresja ? Dodam jeszcze ze w dziecinstwie moja mama musiala wyjechac za granice i ja bardzo plakalam i bylam smutna wiecie bylam mala to potrzebowalam mamy jak kazdy moze od tego sie to wzielo ? A pozatym chlopak mnie oatatnio wkurzyl to tak jakby nie panowalam nad soba uderzylam go ;/ bo bylam taka wsciekla a pozniej dopiero zalowalam nie wiem co sie ze mna dzieje .chlopak nawet nie chce sluchac nic o nerwicy . mam 18 lat .co to moze byc ?

Gość gość
Zdecydowanie brzmi jak nerwica, depresja. To co opisujesz to atak paniki, jeden z symptomow. Idz sie poradz lekarza rodzinnego, niech cie posle do poradni psychologicznej.

Gość gość
Deprasja to raczej nie jest. Nerwica już bardziej prawdopodobna.

Gość gość _Mg
Na pewno jakieś zaburzenia nerwicowe ,nerwica lękowa nerwica serca inaczej "atak paniki" Kiedyś tego nie nazywali atakiem paniki tylko nerwicą serca na podłożu lękowym Napisz coś więcej jutro będę od południa lub pod wieczór przerabiałam to .

Gość gośćj
Wygląda na fobię społeczną i ogólnie stres. Znam to. Wylądowałam kiedyś przez to na pogotowiu.