Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Awans za sex

Polecane posty

Gość gość

Troche juz pozno ale witam mam taki problem mam 28 lat i pracuje jako sekretarka, dostalam propozycje od szefa ze jesli pojde z nim do lozka to dostane awans co mam zrobic dodam ze szef po 50 ale nie wyglada na tyle a mezowi nic nie mowilam.Prosze poradzcie cos. Zebym byla sama to bym sie nie zastanawiala

Gość gość
Prowo. Ta osoba jest sekretarką, a więc pracuje od rana i nie śpi o tej porze?!

Gość gość
Chcesz tego awansu? A tymbardziej w ten sposób? A jak na jednym razie się nie skończy i zacznie Cię wykorzystywać? Jak nie masz skrupółów to śmiało.

Gość gość
Do gosc 2,28 od 17.09, 18 do 21,09,18 ta osoba ma urlop

Gość gość
a co ci tam zalezy,to nie mydlo,a awans to I forsa napewo

Gość gość
gość dziś juz dalas szeowi ?

Gość gość
Bywa to nieraz obrzydliwe, zwłaszcza jak szef to obleśny typ,ale to normalna ścieżka awansu dla kobiety,zwłaszcza w biurze.Sama z tego kilka razy korzystałam,ale prawdą jest, że często trzeba służyć ciałem po kilka razy , także po awansie,aż przełożony znajdzie następny obiekt dla swego q**sa.

Gość gość
Pare miesiecy poslubie maz stracil prace i podjal decyzje ze wyjezdza za granice,zadne moje blagania nie pomogly.Gdy moj szef sie o tym dowiedzial stal sie dla mnie jeszcze milszy jak byl, a mnie sie tez podobal bo facet pod 50lat podchodzil ale wygladal mlodziej,Nagle niespodziewanie premie otrzymalam bardzo mu podziekowalam i udawalam ze nic nie kapuje.Zaprosil mnie na kawe bylo super byl mily i grzeczny,poza tym nic. Po paru tygodniach wyjechalam z nim w dwlegacje i tam sie zaczelo.Takiego penisa jeszcze nie widzialam gdy do wanny z nim weszlam,bardzo go prosilam ze jak pozniej bedzie we mnie wchodzil zeby byl delikatny, bo jak juz bedzie wemnie to juz moze ostro i tak zrobil. Tego wieczoru nigdy nie zapomne bo tyle rozkoszy co wtenczas on mi dal i tak swietnie przerznieta jeszcze nie bylam, pomimo ze jak mnie posuwal to wrzeszczalam jak umialam i tak podniecona jeszcze nie bylam od kiedy zaczelam sie z chopakiem piepszyc.Maz dalej za granica pracuje, a ja awansuje i premie otrzymuje czesciej od kolezanek