Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobic? Olac chlopaka czy udawać?

Polecane posty

Gość gość

Poznalam fajnego chlopaka, ale rodzinke ma jakąś nie teges... Nie moje klimaty. Matka to jakas podstarzała tapeciara, która wrzuca codziennie nowe zdjecia na fejsbuczka ,ojciec to metal z długimi włosami,babcia też udziela sie na facebooku, ogólnie ma młodych rodziców jak na nasz wiek wiec do porzadnych sie raczej nie zaliczają, łudze sie ze moj ma inne podejście do tego, nie chce miec rozwiązłego chlopaka (wiem, dziwne bo zwykle dziewczynom to imponuje). Może oceniam po pozorach i sa calkiem okej ,ale mimo wszystko to nie moje srodowisko, czy dam rade sie z nimi dogadac? Nie pstrykam sobie co rusz nowych fot zeby wrzucic do netu, nie slucham metalu i innej ciezkiej muzyki, jestem naturalna, wesoła, wiec z matka tez nie pogadam o tapecie...

Gość gość
Do mnie pasowałby, daj namiary.

Gość gość
Ile trwa Wasza relacja? Wiesz nie oceniaj ludzi po pozorach... wiążesz się z nim, a nie z jego rodziną. Lepiej nie podejmuj pochopnej decyzji... :)

Gość gość
07:54 No Ty chyba zwariowałaś :)Pytam o rade i nie robie castingu na chętną zamienniczkę. gość dziś Staram sie nie oceniac. Jak pisalam .. mogą to byc fajni ludzie tego nie wiem,ale ich zainteresowania i spedzanie czasu mi nie odpowiada.Wiem,ze rodzina jest dla niego ważna i chciałby żebym spędzała z nimi też swój czas wolny... jego byłe stawały sie niemal częścią rodziny. Ja tez wolałabym miec z nimi dobry kontakt tylko ze nie jestem z tych ludzi, którzy się zmuszają do czegoś. Od razu po mnie wszystko widać. I bardzo sie boje tego spotkania. Spotykamy sie 2 miesiące.

Gość gość
Dlaczego nie? Przecież go nie chcesz ;) ale mnie raczej nie polubiłby, skoro wzial naturalna czyli przeciętna dziewczyne.

Gość gość
8:17 tapeciaro, nie ciagniesz jak ja wiec zjeżdżaj.

Gość gość
Z jego rodzina na randki chodzisz ?

Gość gość
Jaka agresywna :D

Gość gość
08:17 Naturalna nie znaczy przeciętna. :) Jego matka własnie mnie odpycha tą sztucznością w wyglądzie i w zachowaniu, taka sie wydaje własnie ze zdjec i filmików. Co innego kobieta zadbana, podmalowana a co innego calkiem namalowana. Ona jest po prostu kiczowata. I to w takim guscie coś ala Jola Rutowicz...

Gość gość
08:22, jeśli masz na myśli gościa z 08:19 to nie ja pisałam. Jakiś podszyw sobie umila czas :D ;)

Gość gość
Jego chce, może nie zależy mi jakoś tak bardzo że dałabym sie pokroic, ale wydaje się fajny i jesli dalej tak bedzie to mozemy stworzyc fajny zwiazek. Wiadomo na poczatku kazdy w jakims stopniu gra, dopiero potem wychodzą wady. Nie jestem w nim zakochana, ale chce mu dać szansę. Jemu też zależy także sorry :) Biorąc faceta w pakiecie bierze się też jego rodzinę, chcąc nie chcąc.. Nie lubie zyc w klotni, zwłaszcza ze wiem jak wazni sa dla niego rodzice, nie chce go separowac i dlatego mysle do przodu

Gość gość
Przecież to nie na całe życie, wiec co Ci szkodzi

Gość gość
Orgazmy tez z nim udaje ;) miałam już tyle facetów w łóżku...

Gość gość
Dziewczyna mądrze myśli... jeżeli dla niego ważna jest rodzina to myśląc przyszłościowo ona powinna też dobrze się czuć w jej towarzystwie... Inaczej będzie dochodzić między nimi do niepotrzebnych spięć... nie muszą być to jakieś ochy achy ale jednak ważne by chciała się z nimi spotkać od czasu do czasu. Tak jak pisałam wcześniej daj całej szalonej rodzince szanse i zobacz jak się sytuacja rozwinie. Życzę powodzenia :)

Gość gość
A wlasnie nie wiadomo co wyjdzie, bo jemu zalezy i przebakuje juz o slubie w przyszlosci, mowi ze jakbym teraz wpadła to nic sie nie stanie itd. Podszywy widze dalej grasuja.. Taaak, probuj sie dowartosciowac. I tak Ci sie nie uda :p Nie musze sie puszczac, zeby miec powodzenie.

Gość gość
gość dziś Dziekuje Ci bardzo :) Milego dnia :)