Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Konfrontacja z żoną szefa...czy ona ma prawo oczekiwać że ją połącze jeżeli

Polecane posty

Gość gość

szef poprosił abym nie łączyła nikogo i jak to podkreślił "Szczególnie nie łącz J." Wparowała do biura i do mnie z pytaniem czy jest maz i na koniec z pytaniem dlaczego ją nie łącze i nie przekazuje mu informacji od niej, ja oczywiście z klasą odpowiedziałam jej że poprosił o nie łączenie z nikim i że teraz jest na spotkaniu biznesowym poza biurem i czy coś mogę mu przekazać i że pracuje dla niego nie dla niej. Po takich jej zachowaniach widac że ona zupełnie klasy nie ma; powiedziała że jeżeli ona chce abym połączyła ją z jej mężem (i to podkresliła jeszcze JEJ MEŻEM) to ona mnie bardzo prosi abym robiła to bez zbędnego gadania. Na końcu języka miałam to ze kiedy ona roniła w jego łóżku to jakoś się tym nie przejmowała że dzwoniła to niego a nie np do swojej mamy.

Gość gość
czemu miałaby dzwonić do matki, skoro to mąż jest najważniejszy i skoro to było jego dziecko to on ma to wiedzieć pierwszy i być przy niej? Nie masz prawa mieć własnego zdania w ich relacjach to nawet sie nie szczyć, że miałaś jakąś riposte na końcu dzioba. Na jej miejscu bym powiedziała to samo, to MÓJ mąż i masz mnie z nim kontaktować kiedy o to proszę (a prosić nie musi, żony mają pierwszeństwo, a skoro mąż nie chce z nią rozmawiać to będzie musiał jej sam o tym w domu powiedziec zawczasu)

Gość gość
Ale on miał wtedy spotkanie...a ona poroniła w łóżku, całe łóżko mu zasyfiło i potem zupełnie nowe auto, bo kupił z białą skóra i wszystko trzeba było myć. Do tego miał spotkanie wtedy i z rana i musiał odwoływać.

Gość gość
wypiert/alaj

Gość gość
wróciła yebnięta sekretareczka, prowo z ginekologiem się skończyło to troluje na ten temat co wcześniej

Gość gość
Jesli to nie troll to mega psychiczna baba ktora dawno powinni zamknac w psychiatryku

Gość gość
Co ma za znaczenie łóżko czy auto jak stracili dziecko. Łóżko o auto kupią nowe a dziecka już nie odzyskają. Ten szef już dawno powinien Cię wywalić na zbity pysk

Gość gość
A świeczki już kupiła? Dzisiaj była w trampkach czy miała inne buty?

Gość w tym głupim temacie
ułomna debilko...to,że ty jesteś na poziomie IQ tostera to nie znak,że wszyscy na tym forum są. Zdradza Cię wszystko a ten głupi temat już był. Nie wiem,która z Was, redaktoreczek kafe to pisze ale wszystkie Jesteście walnięte.