Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdrowa kobieta powinna dochodzić nie dłużej niż po 10 minutach jeepania

Polecane posty

Gość gość
ma dużego ale godzinę może siorbać fiuta :D nie no padłem :D mojej zawiasy w szczęce po 15 minutach nie dają już rady, a ta godzine pędzluje pałę :D hahahaha

Gość gość
Tym dobrym w łóżku to mogą i 30 minut ssać pałę.Tylko że jak kobieta dobrze obsłużona to i większy zapał do ssania przez co ten czas ssania znacznie się skraca zdecydowanie znacznie:D

Gość gość
weź skończ pitolić, myślisz że u dentysty nie byłem? Po 20 minutach piertolca można dostać od rozdziawionej gęby, albo twój "dobry kochanek" ma psiego cienkiego mazaka a nie tłoka jakim ja operuje :D

Gość gość
"gość dziś a która będzie 30 minut ssała kutanga czo ? " x a co ma roochanie do ob./ciągania? nieadekwatne porównanie, słabeuszu.

Gość gość
"tak ja spokojnie mogę i godzinę obciągać " x Co za bzdura. Chyba jakimiś srodkami przeciwbólowymi się faszerujesz, ze nie czujesz bólu mięsni polikow po takim czasie.

Gość gość
14.16 Ona pewnie moze pomarzyc,a pewnie zaraz dostanie po pysku od matki,bo lekcje nieodrobione.

Gość Gavaaao
Mój ostatni kochanek zanim dojdzie kocha się ze mną od 30 minut do 2 h! Oczywiście jest zmiana pozycji, szybciej i wolnej ale wow nigdy czegoś takiego nie przeżyłam.

Gość gość
tutejsze przeorane babiszony żyją w świecie fantastyki :D każdy wolałby mieć loszke która dojdzie w 5 minut, to może i na drugi orgazm sie pokusi, a nie taką co 30 minut tłoczenia potrzebuje :P hahaha to wy jesteście słabe :D 🖐️

Gość gość
Owszem, można dojść po 10 minutach, ale musi wtedy roochać sprintem. Po flegmatycznych ru/chach to się nie dojdzie po takim czasie, i w ogóle wtedy ciężej dojść.

Gość gość
Jak kobieta nie dojdzie podczas klasyka to zawsze zostaje mineta lub palcówa. Wtedy raczej już każda dojdzie.

Gość gość
Ja jeszcze nigdy nie doszłam z facetem...jedynie sama...smutne ale prawdziwe. Niemniej lubię seks tak czy siak i to bardzo. Podnieca mnie jak jemu jest dobrze.

Gość gość
U mnie idzie to sprintem.Stary zwali sie na mnie,cos pomruczy,poskacze jak na lozku wodnym i co,na koniec walnie baczka,i powie dobrej nocy.

Gość gość
"U mnie idzie to sprintem.Stary zwali sie na mnie,cos pomruczy,poskacze jak na lozku wodnym i co,na koniec walnie baczka,i powie dobrej nocy. " x hahaha spuścił z krzyża to można spać :D

Gość gość
ma dużego ale godzinę może siorbać fiuta smiech.gif nie no padłem smiech.gif mojej zawiasy w szczęce po 15 minutach nie dają już rady, a ta godzine pędzluje pałę smiech.gif hahahaha x jak masz idiotkę, która tylko łbem rzuca w dół i w góre i za nic nie umie techniki zmienić to tak sie będziecie dzieci rypac smetnie i krótko

Gość gość
weź skończ pitolić, myślisz że u dentysty nie byłem? Po 20 minutach piertolca można dostać od rozdziawionej gęby, albo twój "dobry kochanek" ma psiego cienkiego mazaka a nie tłoka jakim ja operuje smiech.gif x widze mały ze nawet nie wiesz co to dobry oral, myslisz e to tak jak twoja baba co paszcze rozdziawi i tyle z techniki. Widać ze albo jeszcze seksu nie miałes albo z jakaś tragiczną nieudacznicą

Gość gość
tutejsze przeorane babiszony żyją w świecie fantastyki smiech.gif każdy wolałby mieć loszke która dojdzie w 5 minut, to może i na drugi orgazm sie pokusi, a nie taką co 30 minut tłoczenia potrzebuje jezyk.gif hahaha to wy jesteście słabe smiech.giflapka.gif x synu lochy, z toba nie da sie dojść po 5 min bo ty nie wiesz co to seks, jesli jakiś miałes panny piszczą po 5 min to raczej po to zebys przestał sie wygłupiać