Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak jasnej odpowiedzi

Polecane posty

Gość gość

Cześć ostatni czas pisałem z koleżanką podczas rozmowy napisałem jej że przejechałbym się w końcu do kina bo dawno nie byłem, ale nie mam aktualnie z kim a samemu mi się nie chce. Podczas dalszej wymiany zdań spytałem się czy może ona nie miała by ochoty się przejechać ze mną do tego kina. Niestety w odpowiedzi nie uzyskałem ani tak ani nie, a tylko tłumaczenie na brak wolnego czasu. Piszę tu tylko po to aby ktoś mi doradził czy tą odpowiedź traktować jako: "tak, ale nie mam aktualnie czasu" czy "nie i nigdy do Ciebie czasu mieć nie będę miała". Z góry dziękuje za odpowiedź :)

Gdybyś napisał, że chętnie z nią pójdziesz do kina wtedy by się zgodziła. A Ty wypaliłeś "bo nie mam z kim". Chyba się obraziła. ;)

Gość gość
Dla mnie to niestety raczej delikatne danie znać że nie ma ochoty na wyjście do kina z Tobą... Jednak aby się upewnić, zapytaj za tydzień/dwa tygodnie ponownie...Otwarcie, nawet podaj jakiś konkrety tytuł filmu, wybadaj jakie lubi chyba że już się domyślasz.. I jeśli ponownie się wykręci to już będziesz miał pewność że nie jest zainteresowana.

Gość gość
Nie jest zainteresowana. Jakby była to by wszystko anulowala, żeby z tobą iść :)

Gość gość
Nic na siłę. Ona nie chce, więc olej.