Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kosmetyki

Polecane posty

Gość gość

Co robicie z kosmetyki ktore nie przypadly wam do gustu np podklad antyperspiranty? Zuzyte np 80%. Gdy nie macie komu.ich oddac?

Gość gość
Podkłady zawsze testuję przed zakupem więc nigdy nie miałam problemu, ale jeśli by się zdarzył to można mieszać z kremem nawilżajacym tworząc "krem bb", czy dodać jakiegoś pigmentu by lekko zmienić kolor, używać z innym pudrem etc. W ogóle jakoś nie kojarzę specjalnych wpadek - kupuję uważając na składy i jest OK. A pewnie jakbym trafiła na jakiś wyjątkowy bubel to bez żalu bym wyrzuciła.

Gość gość
jakbym coś zużyła w 80% to na pewno nie byłoby to nietrafione, nietrafione jest coś, czego się użyje dwa czy 3 razy i nie robi tego, co powinno... Ja też takich sytuacji nie mam, ale np. beznadziejną odżywkę do włosów można zużyć jako żel do golenia, kremy do twarzy na stopy czy dłonie, szampon jako żel pod prysznic czy do prania ręcznego, nietrafiony kolor podkładu zmienić jak wyżej czy używać do konturowania

Gość Maminka1234
A czy używacie może wkładek laktacyjnych zaraz po porodzie? ja mam tak wzmożoną laktację że dziecko nie nadąża jeść, zastanawiam się nad zakupem wkładek tej firmy https://www.johnsonsbaby.com.pl/produkty/wkladki-laktacyjne Jest to bardzo dobrze znana firma wielu mamom, polecaca zarówno dla dzieci jak i doroslych. Chyba sie na nią zdecyduje.

Gość gość
Maminka1234 dziś takie góowno, że aż się musi debilnym spamem reklamować? :O

Gość MolinaAdams
Bardzo dużo Ciekawych kosmetyków mozesz znaleźć również tutaj https://www.le-petit-marseillais.pl/zele-pod-prysznic mnie bardzo zainteresowała ta oferta na takie żele pod prysznic. Posiadają bardzo elastyczne ceny i wiele produktów wartych zainteresowania. w swojej ofercie, oprócz żeli znajdziesz tutaj rownież kilka bardzo dobrych szamponów jak i odżywek :) Ja sama zastanawiam się nad zrobieniem tutaj zakupów bo zapasy się powoli kończą.

Gość gość
MolinaAdams dziś Paskudne składy, drogie... polskie marki mają o wiele lepsze i tańsze rzeczy do zaoferowania. Twój spamerski wpis jest zgłoszony.

Gość malginia
Kompletuje swoją kosmetyczne jednakże ostatnio okazało się, że mam cerę z przebarwieniami. Niestety nigdy nie miałam do czynienia z tego rodzaju kosmetykami. Co więc polecacie a czego nie warto kupować? :) (cena nie gra większej roli, ważne żeby były skuteczne) . Czytałam gdzieś że dobry krem na przebarwienia jest wybielający i redukujący przebarwienia Calluna Medica. Czy ktoś może używa tych kosmetyków ?

Gość gość
Nie, nie używamy spamerskiego szajsu.

Gość Wania6
Jakosc kosmetykow jest dla mnie najwazniejsza. Musze miec sprawdzone i pewne. Teraz uzywam tych Skin79. Jest o nich glosno i mozna je dostac w Rossmanie. Takie azjatyckie kosmetyki bardzo mi przypasowaly.