Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boje sie iść do lekarza a jestem chory co zrobić

Polecane posty

Gość gość

Nie lubię lekarzy, nie lubie z nimi rozmawiać, mam wrażenie że mnie ignoruja, wywyzszaja się i nie traktuja powaznie. Nie chca mi pomoc a chca tylko pieniędzy. Mam lęk przed umówieniem się na wizyte nawet

Gość gość
To idź do wróżki za pytaj się ile jeszcze lat będziesz żyć, jeśli odpowie że mało to poproś kogos z rodziny aby poszedł z tobą do lekarza

Gość gość
Umów się i idź. Jak cię zignoruje to umawiaj się znów. Walcz o siebie bo jak ty tego nie zrobisz to kto?

Gość gość
Mam podobnie, na szczęście nie mam problemów wymagających zdecydowania natychmiastowego

Gość gość
Strach ma wielkie oczy. Jesteś chory to umawiaj wizytę i zasuwaj do lekarza. Nigdy nie pokazuj że się boisz, wchodź odważnie i powiedz wyraźnie co Ci dolega, musisz być pewny siebie, a nie stękać i jęczeć jak du/pa wołowa, bo wtedy Cię będą olewać. Śmiało odpowiadaj na pytania i pytaj czego nie wiesz! Będzie dobrze, do odważnych świat należy. Spróbuj, sam zobaczysz :-)

Gość gość
Wyśmieją mnie bo to dolegliwość która mam od kilku lat.

Gość gość
Lekarz nie ma prawa Cię wyśmiać, on ma Ci pomóc, musisz mu powiedzieć co Ci dolega, jak się czujesz, gdzie i co Cię boli. Zapisze leki, albo skieruje na badania i z wynikami będzie kazał wrócić

Gość gość
napisz jaka może ci pomogę, pokieruję :)

Gość gość
mam kaktusa na penisie. Mecze się z tym od kilku lat ale boje się ze lekarz mnie wyśmieje. Nie wiem co robić bo kolce przechodzą już przez jeansy

Gość gość
Zawsze rób rzeczy,których się boisz.Spisz sobie listę rzeczy,których się boisz i zrób je wszystkie.Zobaczysz jakiego będziesz miał pozytywnego kopa.Od lekarza zacznij.

Gość gość
Możesz powiedzieć, że wstydziłeś się przyjść wcześniej, ale teraz stan się pogorszył, więc przyszedłeś. Lekarze nie lubią kombinatorów i krętaczy, mów szczerze co jest, co potrzebujesz, o jaką pomoc chodzi. Recepte, badanie, by coś pomogło żeby nie bolało.. Nie wstydź się, wyobraź sobie jsk moja siora poszła z guzem przy odbycie, bo już siedzieć nie mogła, to dopiero jest tragedia

Gość gość
To z penisem podszyw.