Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Leszek554544

pralnia pierzdywan kwestia odbioru i dowozu

Polecane posty

Gość Leszek554544

dzień dobry. posiadam pewną partię dywanów, które są do prania, ale nie posiadam możliwości osobiście dowozu do siedziby firmy. podobno istnieje w pralni pierzdywan opcja, że firma zajmuje się też zabieraniem towaru od klienta, a potem dwożenia już wypranego z powrotem. jaki jest wyrażny czas w całości takiej realizacjj, koszt i jakość wykonanej usługi? pozdrawiam

Gość gość
to prawda , że pralnia ma takie usługi i w moim przypadku było to 30 złotych. myślę, że nie była to wysoka kwota, bo jadąc do pralni z drugoiego końca miasta straciłbym więcej na paliwo stojąc w korkach i dodając do tego poświęcony czas, który można wykorzystać w inny sposób. wydaje się, że nie jest zbyt wygórowany koszt, a usługa zrealizowana całkiem w porządku. pozdro.

Gość gość
też się zgadzam z przedmówcą, bo mają stałą cenę w obrębie całego miasta i w dowozach sa disyć punktualni. widać, że firma nie olewa swoich klientów i takim postępowaniem potwierdza tą tezę.

Gość gość
ja dołożę swoje trzy grosze. miałem złamaną nogę i nie było problemu żeby pracownicy pralni pierzdywan wnieśli wyprane dywany na trzecie piętro. pełna empatia z ich strony i życzliwość, to w dzisiajszych czasach rzecz rzadko spotykana i dlatego jak będę miał okazję to zawsze ich pochwalę.