Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lorens

Podoba mi się młodszy vol.2

Polecane posty

Gość Lorens

Jakiś czas temu wstawiłam temat gdzie pisałam, że podoba mi się młodszy. Ja mam 24 lata, on 7 lat młodszy. Około 3 tygodnie temu pisałam post, że sugeruje mi, że mu się spodobałam. Najpierw łączyła nas przyjaźń. Od tych 3 tygodni dużo się zmieniło. Prosto z mostu powiedział mi, że chciałby się "zakręcić" wokół mnie, ja mu dałam też zielone światło. Są sugestie cały czas, delikatne, powoli, miłe. Komplementuje mnie często i co najważniejsze mamy się już w październiku spotkać. Był problem z noclegiem, ale Jego tata sam zaproponował bym u nich przenocowała, zamiast szukać jakiegoś motelu. Dziś się swojej sympatii spytałam, czy Jego rodzice wiedzą ile mam lat, powiedział, że wiedzą, Jego tata jest zdania, że wiek nie ma znaczenia i on popiera tę teorię. On jest tak cholernie inteligentny, rozmawiamy codziennie przez telefon po parę godzin i tematy nam się nie kończą. Komplementuje, że jestem piękna itp. Dużo, dużo by pisać. Broniłam się rękoma i nogami przed tym, ale no cóż, serce nie sługa. Jest romantyczny i na prawdę inteligentny. Czy ja zwariowałam?

Gość gość
Bie zwariowałaś. Serce nie.sługa

Gość gość
Ta.. marzenia nastolatka :)

Gość gość
Kolejna zboczona baba pisze bajeczki na dobranoc.