Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego biustonosze na duży biust nie eksponują piersi?

Polecane posty

Gość gość

Gdzie nie jestem aby kupić stanik panie wciskają mi te minimazery dla starych bab. Może mam miseczkę G ale jestem młoda szczupła kobietą i nie mam zamiaru ich chować. A panie to potrafią z góry założyć ze chce je schować „ przecież nie będziemy ich uwydatniac” i wciskają ale minimazery albo te szmaciane bo innych wcale nie mają. Gdzie kupić usztywniany stanik dla rozmiarów F i G ( teraz G mam w ciąży, Praktycznie nogi jak patyki) chciałabym dostać normalny usztywniany stanik push up zeby ładnie je uwydatnić a nie ze dekoltu nie ma

Gość gość
Dlaczego zakładasz,że tylko"stare baby" nie chcą eksponować piersi?Mam miseczkę większą od g i odwrotny problem,bo wszędzie chińskie badziewie usztywniane lub pół,a nie chcę dodawać sobie nienaturalnych objętości,więc kupuję markową bieliznę.

Gość gość
Ja nie mogę chińskiego badziewia bo przed ciąża mam w obwodzie 65 i nie produkują takich

Gość gość
Oczywiście, że eksponują. Wystarczy odpowiedni krój (half cup czy plunge). A nawiasem mówiąc takie 65G czy 75G (sama litera nic nie znaczy) to biust średniawy, a nie "duży". Ewa Michalak, Comexim, Cleo, Freya, Curvy Kate, Bravissimo... można wybierać i przebierać, masz do wyboru dziesiątki modeli, miękkich, usztywnianych, we wszelkich kolorach. Nie wiem, w czym problem?

Gość gość
Bo jestem teraz w ciąży w 8 miesiącu. Przed ciąża 65 F choć tez było ciężko znaleźć przez obwód

Gość gość
Bo Mierzyłam szmaciaki w sklepach i te minimazery które były tylko ... i mam w ciąży rozmiar 75 F lub 75 G zależy od modelu :/ I boje się kupić przez neta, ten co Podałam wyżej jest chyba z push upem i nie wiem tym bardziej jaki rozmiar wybrac. Szukam stanika który sprawi jak push up ze będą wyglądać na sztuczne a nie te half cupy ze lepiej wyglada to nago u mnie bo jędrne piersi a jak przymierzyłam to wyglądały jakbym miała 50 Tke tak oszpecilo

Gość gość
gość dziś Nie znam tej marki, a po zdjęciu sklepowym absolutnie nie da się ocenić, jak naprawdę to leży (modelka ma miski dużo za małe za to wszystko jest wyfotoszopowane aż strach). Nie zaryzykowałambym absolutnie. Dobry stanik o kroju plunge da ci właśnie efekt o jaki ci chodzi, Ewa Michalak tu by była najlepszym wyjściem bo kroje ma genialne (tylko trzeba dobrać rozmiar zgodnie ze wskazówkami na stronie), przykład: https://www.ewa-michalak.pl/product-pol-1299-Biustonosz-PL-Cappucci-nowy.html

Gość gość
" a nie te half cupy ze lepiej wyglada to nago u mnie bo jędrne piersi a jak przymierzyłam to wyglądały jakbym miała 50 Tke tak oszpecilo " Nie wiem, co ty mierzyłaś, więc wyjaśnij mi jak coś takiego - stanik zbierający, podnoszący, odsłaniający pół piersi: www.myshoppingjournal.files.wordpress.com/2012/01/masquerade-georgiana.jpg?w=1024&h=439 www.ataleoftwoboobs.files.wordpress.com/2016/04/img_1853.jpg?w=300&h=225&zoom=2 może oszpecać biust? :O

Gość gość
Dobre staniki bardzo ładnie eksponują duży biust. Ja nosze juz od paru lat bielizne jednej marki i jestem super zadowolona. Alles ma szeroki wybor wzorow i modeli i jest to bardzo komfortowa bielizna.