Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale sie zeszmacilam

Polecane posty

Gość gość

Poznalam facet ktory bardzo mi sie spodobal, zaplanowal spotkanie i ja na to sie zgodzilam, kolacja, po kolacji noc w hotelu, rano gdy sie zegnalismy otrzymalam od niego numer tel ja dalam mu moj i duza buzia na pozegnanie. Noc nie zapomniana o takim sexsie to moge pomazyc, W ten sam dzien chcialam uslyszec jego glos a tel nie odpowiada:uslyszalam nie ma takiego numeru po kilku probach doszlam do wniosku ze dalam duuupy oszuscie dobrze ze bylam zabezpieczona. Jestem zalamana ani nie mam nikogo zaufanego, dlatego postanowilam sie na tym forum wyzalic. Jesli to jest chaotycznie napisane to przepraszam.

Gość gość
Znalam go dwa miesiace i nic na do nie wskazywalo ze cos takiego ze mna zrobi bo mial duze plany

Gość gość
Wczesnij to on dzwonil do mnie i planowal spotkanie zawsze w jakiejs kafejce

Gość gość
Ja mam małego ale tak Ci przetrzepie d**e że nie usiadziesz na niej.

Gość gość
1/10 wysil się bardziej.

Gość gość
Jesli odrzuce to ze momenty to sex z nim jest nie do zapomnienia bo pomimo ze przed nim z innymi sie sporadycznie spotykalam ale nidy tyle rozkoszy co z nim nie przezylam, nie wiem czy jakas tabletke na wzmocnienie zarzyl czy taki twardy jest,za to moge go na rekach nosic. Tylko dlaczego tak mnie potraktowal, bez obiecywanek to dzisiaj poszbym z nim do lozka zeby przezyc to jeszcze raz

Gość gość
dziś 1/10 wysil się bardziej. X Nie mam zamiaru i tak wolę dziewice.

Gość gość
Nie pogrążaj się już fantasto.

Gość złośliwy gbur
Ja bym ocenił na więcej niż 1/10. Wpadka z wymianą nr telefonu po spotkaniu jest niewybaczalna i niszczy temat, ale to nic czego nie można poprawić przy następnym. Sama sytuacja realistyczna i prawdopodobna. Do tego mamy motyw dla którego "autorka" miałaby napisać na forum. Duża część prowokacji jest na temat spraw, których bohater nie miałby najmniejszego powodu opisywać na internetowym forum erotycznym. Powodzenia następnym razem.

Gość gość
Jestes zwykla szmata,bo za kolacje dalas doopy. Teraz zdziwiona,ze on zrobil ciebie w uja. Chlop ma racje,bo wiedzial czego chce i to dostal,a ty pewnie oczekiwalas na nastepnym spotkaniu pierscionka zareczynowego. Tak kazdy facet powinien zrobic. Brawo Wy..hehe....

Telefon był po seksie Spotkali się wcześniej i słownie umówili na bara bara Kobiecie się podobało i chce jeszcze Facet milczy :(

Gość gość
A ci dalej swoje

Gość gość
Numer to ona znała .przecież umawiali się wcześniej.

Gość Margaretka_G
Jeżeli był anonimowy to nie znała.Tak czy siak nic z tego.

Gość Sharer
Nie rób scen autorko i nie udawaj świętej, nie Ty pierwsza i nie ostatnia. Zawsze możesz sobie powiedzieć, że to nie on Cię przeleciał, tylko Ty jego bo tak chciałaś. Ciało to tylko ciało i służy do zabawy.

Gość gość
Ja nie robie scen tylko mi chodzi dlaczego dal mi skosztowac jak najlepszy sex smkuje bo tyle rozkoszy co on mi dal to nawet mi cos takiego przez glowe nie przeszlo i zostawil mie w pelni rozpalona i nie nasycona

Gość Sharer
...i sądzisz, że znajdziesz odpowiedź na tym forum?... Myślisz, że jest jakiś "szablon"? Zabawiliście się i tyle Twego, idź dalej przez życie, nie roztrząsaj, tak uczynił i tego nie zmienisz.

Gość gość
Sharer!!! Dziekuje za dobra rade

Gość Margaretka_G
Ja ci powiem tak, pojawi się ktoś kto da ci o wiele więcej . Miłość .

Gość gość
Wypiertalaj stąd uposledzona coli margo:-o

Gość gość
Ty gnido zaśmiecasz temat i kafeterie WON !!!

Gość gość
gość dziś Ty gnido zaśmiecasz temat i kafeterie WON !!! Margo dlaczego nie piszesz u Starszego? Nieładnie wstrętna hejtero:P

Gość pravicheck
Dobrze ci tak szmato puszczalska

Gość PseudoZnawczyni
Skąd wniosek, ze liczyła na pierścionek zaręczynowy skoro sama napisała, ze zostawił ja nienasyconą? :D Ludzie nie kazda kobieta marzy od razu o ślubie ;) Dziewczyna po prostu się napalila na więcej, bo było fajnie, a teraz jest sfrustrowana seksualnie. Podejrzewam, że nawet nie chodzi o tego konkretnie faceta, a raczej o ten super seks i tyle. A do autorki: nie tylko z nim coś takiego jeszcze poczujesz.

Gość gość
Znajdziesz jeszcze lepszego na seks, tylko dobrze sie rozglądaj

Gość gość
Nie ty sama adresatko to przezylas bo i ja kilkanascie lat wstecz tez tak zostalam wykorzystana,ponad pol roku chodzilam zdolowana, az na imprezie poznalam faceta ktoremu zaufalam i po pierwszym razie oszalalam i zostalam jego zona i nic sie nie zmienil jest nie wyczerpany