Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Homoseksualizm wbrew woli

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego Seksuolodzy i psycholodzy tak bardzo usiłują nam wmówić homoseksualizm ? Czytam o tym dużo ale naprawdę nie wiem czym homoseksualizm jest . Czy homoseksualizm to fascynacja urodą kumpla Czy homoseksualizm to dotknięcie fiutka kumpla Czy homoseksualizm to wreszcie przytulenie kumpla i danie mu buziaka. Mam np: żonę i dzieci ale całuję wujków ciocie stryjków itd. Zdarzało mi się podziwiać człony kumpli jak byłem młodszy bo mieli zaganiacze naprawdę spore Często widząc ładnego faceta mówię żonie .patrz jaki przystojny gość. I to wszystko jest homoseksualizm? a gdzie potrzeba seksu z facetem gdzie potrzeba związku z facetem ,gdzie wreszcie ma być ten homoseksualizm skoro kogoś to nie interesuje . Czy naprawdę o facetach nie można facetowi nic powiedzieć nic poczuć itp bo zaraz zrobi się z niego homoseksualistę . czy ci wszyscy jajogłowi na łby poupadali czy co ? Moim zdaniem homo to gość który potrzebuje kontaktu nie tylko seksualnego ale też uczuciowego z facetem i to jak zakochana kobieta .ale z drugiej strony jak kocham kumpla to też mam z nim kontakt uczuciowy ale nie pójdę za cholerę z nim do łóżka . Co to do koorvy nędzy jest ten homoseksualizm wyjaśni mi ktoś bo zgłupieć można . Jak można po za tym więzi społeczne nazywać homoseksualizmem ? Nie wolno mi kochać kumpli czy co ? Lubię ich bardzo a mam wielu i nieraz się przytulaliśmy ,czesto po alkoholu , i co z tego ? czy to u jajogłowych znaczy że zaraz zroocham kolegę lub mam takie potrzeby . Żygać mi się chce tymi naukowcami .

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować