Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

LISTOPADOWE MAMUSIE 2022 łączmy się!!!

Polecane posty

Gość gość

Część ciężarne krejzolki, przyszłe mamusie łączmy się. Kto jeszcze czeka na poród w listopadzie 2022 ?

Gość gość
Dzisiaj odnotowałam dwie kreski! Po 18 latach starań! Szpital wybrać juz teraz czy na początku 2022 roku? Pozdrawiam :)

Gość gośćmamusiachybapazdziernik
ja to chyba na pazdziernik bede..moge sie dolaczyc?

gosc z 13.43. ja mysle, ze chyba jednak poczekaj na poczatek 2022 roku.. masz juz wybrane imie?..a moze beda blizniaki?

Gość gość
gośćmamusiachybapazdziernik jasne, że możesz Ja już kupiłam zapas pieluszek z rossmana z promocji, bo kto wie, co będzie za 4 lata. Teściowa tak się podekscytowała, że już od wczoraj z nami mieszka.

Gość gość
goscmamusiachybapazdziernik nie wiem czy to blizniaki i jaka płeć - połowkowe dopiero w 2020. Ale chciałabym, żeby brzmialo jakoś tak dostojnie ale i modnie, takie może zagraniczne Brian, Chuck Samantha, Veronica

chuck.. o boze. zakochalam sie w tym imieniu. Ja myslalam o brajanie. Ale CHUCK to jest to! <3 pieluszki to ja juz dawno mam, ja to juz cala wyprawke mam. Badalas w ogole przed testem szyjke macicy? oh, tesciowa z wami :D a mama tez chce sie do was wprowadzic?..wiesz,mialabys super pomoc... Jedna babcia z dzieckiem do 13..druga od 14. a ty sobie mozesz isc do fryzjera, albo kosmetyczki. A wieczorkiem jak tata przyjdzie pojdziemy razem do kina?

Gość gość
Ja myslę, że do 2022 moda na imiona może się zmienić, więc warto iść z duchem czasu. Brian jest symbolem 2017/2018 a co bedzie w 2022? Chuck, Colin, Duncan?

Gość gość
Szyjki niestety nie badałam ale juz nie mogę doczekać się połówkowych, boszeeee ,3

Gość gość
A może dla dziewczynki Karyna , Grazyna, Jessica, co? Na listopad '22 na pewno wciąż będą modne :)

Gość gość
Jessica super ale Graża? Trochę za mało światowo a przecież w 2022 juz będziemy podobno latac na księżyc..

Gość gość
No tak, Grażynka nie. Może Stefania, Kazimiera, Leokadia czy jakoś podobnie po babciach ? :)

Gość gość
Może Vanessa, Angela, Savannah, Hannah, Carmen ?