Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adasko66

Najlepsza Myjnia Zielona Góra

Polecane posty

Gość Adasko66

Jaką myjkę bezdotykową polecacie? Co sądzicie o Auto Spa Baranowski przy tesco na ul.Energetyków 2a ponoć teraz jest nowy właściciel i myjka jest ulepszona i zmieniona? Słyszałem że maja nowe programy i wiele osób chwali sobie ją , ktoś korzystał jakie wrażenia ?

Gość Graph
Myjnia jak najbardziej godna polecenia. Bardzo często tam jeżdżę i jestem zadowolony. Mają świetne ciśnienie , także dokładnie można umyć auto , na plus jest też to ze jest na miejscu rozmieniarka. polecam Ci

Nie wiem dokładnie jaka to ulica ale korzystam z tej myjni koło Tesco. Jestem bardzo zadowolona i nigdy nie miałam tam żadnych problemów. Tak że polecam :)

Co do tej myjni przy Tesco na Energetyków,jak najbardziej zmieniło się plus! Sporo programów mycia,do tego rozmieniarka banknotów... Taka jest moja opinia z ostatniej wizyty w sobotę ;) Także myślę,że warto polecić!

Gość mikka4
Jak najbardziej zgadzam się , bardzo dobra myjka . Nie oszukują na czasie a ciśnienie jest świetne. Sadzę że to zasługa nowego właściciela , odkąd się zmienił teraz jest tam super . Także polecam :)